Advent u iGRANDiJi počinje 01.12. a čarolija Božića traje cijeli mjesec

advent_igrandia

Ove godine čaroliju Božića stvaramo zajedno! Pred nama je puno zabavnih trenutaka, ali i izazova, koje bez naših malih vilenjaka neće biti tako lako savladati.

Jeste li spremni zasukati rukave i pomoći boru Borku da pronađe izgubljenu haljinu? Pridružite nam se u kreiranju najčarobnijih ukrasa i odjenimo iGRANDiJu u božićno ruho zajedno.

Cijeli mjesec bit će u znaku Božića, iGRANDiOM će se širiti miris božićnih kolača, a umjesto pozdrava uz zvukove zvončića svuda će se oriti uzvik HO HO HO. Baka Mraz ispričat će nam najljepše božićne priče, a djedica će podijeliti poklone svima koji su bili dobri. 

Putovat ćemo na krilima mašte i znatiželje uz vesele vilenjake ponesene željom da upoznamo mjesto gdje čarolija Djeda Mraza nastaje. Kroz igru i zabavne činjenice bacimo se na put oko svijeta i otkrijmo zajedno tajne koje krije najsjevernija točka Zemlje!

Pred nama je jedan poprilično težak zadatak. Spriječiti Grincha u namjeri da ukrade Zagrebu bijeli Božić. Zato pozivamo sve male ručice da nam se pridruže u što većem broju kako bismo zajedničkim snagama osmislili najbolji recept za izradu snijega i obojili iGRANDiU i grad Zagreb u bijelo.

Što je Božić bez poklona?

Sigurni smo da će djedica pripremiti poklone za svakog tko je bio dobar cijele godine. Nitko iz iGRANDiE neće otići praznih ruku!  A osim poklona kući ćeš ponijeti nešto puno bitnije…Jedan iskren i predivan doživljaj sreće, prijateljstva i pripadnosti, uz miris najfinijih božićnih kolača s prstohvatom čarolije, a sve upakirano s puno ljubavi.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.