Ulaz djeci od 18 mjeseci uz pratnju.
Od 3 godine samostalno.
Search
Close this search box.
Ulaz djeci od 18 mjeseci uz pratnju.
Od 3 godine samostalno.
Ulaz djeci od 18 mjeseci uz pratnju.
Od 3 godine samostalno.

1+1 GRATIS – Dvostruko više zabave u Igrandiji! 16.8. – 3.9.

1 + 1 GRATIS (1290 × 220 piks.)IGR (1200 × 440 piks.) (1)
Mislimo na vas i zato smo odlučili ponovno uvesti specijalnu ponudu 1+1 gratis gdje za svaku kupljenu ulaznicu za 1 sat u Igrandiji i Marsupiji dobivate 1 sat GRATIS!

Budite s nama na ponovnom otvaranju naših vrata nakon ljetne pauze uz iznenađenje koje će vašim mališanima donijeti dvostruko više smijeha, igre i avantura! Pridružite nam se u Igrandiji i Marsupiji od 16.8. do 3.9.. i iskoristite posebnu ponudu – svaka kupljena ulaznica za 1 sat donosi vam dodatan GRATIS sat zabave!

Dopustite svojoj djeci da urone u svijet naših sigurnih i kreativnih igraonica, gdje čeka čarolija nevjerojatne zabave. Otvaramo vrata za vaše mališane koji su spremni za nezaboravne trenutke.

Ne propustite ovu iznimnu priliku da iznenadite svoju djecu i ulijete im radost. Posjetite nas i iskoristite posebnu 1+1 Sat Gratis ponudu. Zajedno ćemo stvarati nevjerojatne trenutke ispunjene smijehom, igrom i srećom.

Neka vaši mališani dožive samo najbolje, a mi smo tu da im to omogućimo. Već danas planirajte svoj dolazak i donesite osmijeh na njihova lica. Veselimo se susretu u Igrandiji i Marsupiji!

*Ponuda vrijedi od 16.8. do 3.9.. za oba tematska parka, Igrandiju i Marsupiju. 1+1 Sat Gratis može se iskoristiti tijekom cijelog dana. Gratis sat ne može se prenositi na drugu osobu.