Family Adventure Escape je prvi family escape room u Zagrebu gdje djeca i obitelji mogu testirati svoje istraživačke vještine i zajedničkim snagama riješiti zagonetke kako bi uspješno “pobjegli” iz sobe i naravno doživjeli nezaboravne zajedničke trenutke.

Family Adventure Escape nova je generacija zabave za sve! Zašto bi svijet escape room zabave bio rezerviran samo za odrasle? Otvaramo vrata pravom mjestu za zabavu svoj djeci koja vole avanturu, izazove i rješavanje zagonetki. Family Adventure Escape koncept nudi escape room avanturu za djecu i za roditelje. Neka vaše dijete proslavi nezaboravan rođendan. A zašto biste čekali rođendan, zašto to ne bi bila jedinstvena obiteljska avantura? Povedite obitelj u Family Adventure Escape.

TEMATSKE SOBE
Kraljevstvo Snova
GUSARSKA AVANTURA
ŠKOLA MAGIJE
TAJNI AGENTI

Sve igre su unikatne i pružaju jedinstveno iskustvo za pamćenje.

Sve sobe kriju originalne zadatke i iznenađenja koji su zaslužni za onaj wow efekt i oduševljenje nakon igre.
Sobe su pažljivo osmišljene i dizajnirane kako bi potaknule maštu, timski rad i logičko razmišljanje, a sve to u sigurnom i stimulativnom okruženju.
Bilo da ste u potrazi za inovativnim načinom proslave dječjeg rođendana ili želite obiteljsku avanturu – Family Adventure Escape je pravo mjesto za vas!