Ulaz djeci od 18 mjeseci uz pratnju.
Od 3 godine samostalno.
Search
Close this search box.
Ulaz djeci od 18 mjeseci uz pratnju.
Od 3 godine samostalno.
Ulaz djeci od 18 mjeseci uz pratnju.
Od 3 godine samostalno.
  • Datum
    23.09.2023.
  • Početak
    18:00h
  • Trajanje
    1h
Cijena ulaznice je 2.70€!

Aha Pokusi grupa je poznata po svojoj jedinstvenoj sposobnosti da znanost učini zabavnom i dostupnom za djecu svih uzrasta. Njihovi edukativni pokusi često koriste svakodnevne predmete i materijale kako bi djeci pokazali da su znanstvena istraživanja i eksperimentiranje jednostavni i uzbudljivi.

Naš događaj s Aha Pokusi grupom traje sat vremena i uključuje razne zanimljive eksperimente. Djeca će imati priliku vidjeti stvaranje mega slonovske paste za zube, stvaranje gigantskih balona od sapunica i još mnogo toga! Bit će to prilika za vaše mališane da se aktivno uključe, postavljaju pitanja i sami sudjeluju u izvođenju nevjerojatnih pokusa.

Aha Pokusi promiču važnost znanstvenog razmišljanja, istraživanja i postavljanja pitanja. Njihova misija je potaknuti znatiželju djece i probuditi njihovu ljubav prema znanosti. Njihovi nastupi su interaktivni i zanimljivi, pružajući nezaboravno iskustvo svakom djetetu.

Pridružite nam se i dozvolite da vaša djeca dožive čaroliju Aha Pokusa. Očekujemo vas s osmijehom, znanjem i mnogo zabave! Ne propustite ovu priliku da vaša djeca budu inspirirana i oduševljena svijetom znanosti.

EDUTAINMENT

U Igrandiji spajamo zabavno i korisno, na način da mališanima kroz igru otvaramo mogućnost razvoja novih vještina.

Provjerite cijene ulaznica u Igrandiji