Ulaz djeci od 18 mjeseci uz pratnju.
Od 3 godine samostalno.
Search
Close this search box.
Ulaz djeci od 18 mjeseci uz pratnju.
Od 3 godine samostalno.
Ulaz djeci od 18 mjeseci uz pratnju.
Od 3 godine samostalno.
  • Datum
  • Početak
    19:00h
  • Trajanje
    2,5h
Cijena ulaznice 10€ ili na dan događanja 12€

U petak, 15.09.2023. od 19 sati pozivamo Vas na večer punu smijeha, zabave, opuštanja i neviđene energije. Pripremite se za veliki Show – 2 sata komedije i spontanosti, a jedno je sigurno – ovaj dvojac neće nikoga ostaviti ravnodušnim. Ne morate se bojati prvih redova, oni će vas pronaći i u zadnjem…

Marsupia Lounge bar (u Familly Mall-u) je idealan prostor da ovaj StandUp Show doživite na pravi način. Lounge bar u suradnji sa tematskim parkovima Marsupia i iGRANDiA roditeljima pruža priliku kupnje ulaznica za tematske parkove 1 sat + 1 sat gratis (pod uvjetom da su ranije osigurali ulaznice za StandUp Show). Tako ovaj događaj pruža zabavu za svakoga – odraslima Show u baru, djeci zabavu u tematskim parkovima pod nadzorom profesionalnih animatora. S obzirom da Vinča (čovjek iz naroda) & Marko sve dvorane, kazališta i klubove pune u rekordnom roku, preporučujemo Vam da svoja mjesta osigurate na vrijeme jer je broj ulaznica ograničen. Ulaznice možete kupiti u pretprodaji na blagajni tematskog parka iGRANDiA (Familly Mall, 1.kat) za samo 10€ ili na dan Showa kod ulaza u Lounge bar (dostupno ovisno o popunjenom kapacitetu) po cijeni od 12€.

MARSUPIA LOUNGE BAR

DODATNA NAPOMENA:
Lounge bar u suradnji sa tematskim parkovima Marsupia i iGRANDiA roditeljima pruža priliku kupnje ulaznica za tematske parkove 1 sat + 1 sat gratis (pod uvjetom da su ranije osigurali ulaznice za StandUp Show).

EDUTAINMENT

U Igrandiji spajamo zabavno i korisno, na način da mališanima kroz igru otvaramo mogućnost razvoja novih vještina.

Provjerite cijene ulaznica u Igrandiji