ATRAKCIJE

Atrakcije su uključene u cijenu ulaznice

Dinosauri su stigli u Igrandiu! T-rex, Brontosaurus i drugi čekaju mališane da zajedno uđu u svijet igre i mašte.
Šetnja po Igrandiji nikad nije bila zabavnija uz ova čudesna stvorenja koja uz svoju stvarnu veličinu i realistične pokrete i zvučne efekte pružaju pravu pustolovinu.
Bez straha, dinosauri su potpuno bezopasni i pružit će cijeloj obitelji  puno zabave i novih znanja.
Istraživanje dinosaura uključeno je u standardnu ulaznicu za Igrandiu.

Nezaboravna avantura s dinosaurima se ne smije propustiti! 

KINGDOM

Bajkovito kraljevstvo zmajeva s veličanstvenim dvorcem „napuhancem“ prostire se na 600m2 i namijenjeno je svakom djetetu koje voli uzbuđenje i izazove. Prepuno je sportskih aktivnosti usmjerenih na razvoj motoričkih sposobnosti.

Uđi u svijet bajke i posjeti naše kraljevstvo s posebnom tvrđavom i zabavnim toboganima, zračnim jastucima i loptama za bezbrižno skakanje i penjanje. Zeleni zmaj Drago i crveni zmaj Oggy, koji žive u oblacima, čuvat će te dok se igraš i ludo zabavljaš! Tu su i razni zanimljivi labirinti i pregrade, zabavni tuneli i staze sa šašavim preprekama i još puno toga što će baš svaki dolazak ili proslavu rođendana učiniti još zabavnijim, još spektakularnijim i još nezaboravnijim!

JUNGLE

Carstvo adrenalinskih atrakcija i tobogana na 5 katova, u kojem djeca svladavajući prepreke razvijaju spretnost i logičko razmišljanje.

Na prostoru od 400m2 i na 5 nivoa vrijeme leti uz zabavu i izazove. U ovoj zoni te čeka puno adrenalinskih prepreka koji te vode do uzbudljjivih tobogana. Iz nje kreće i najveća atrakcija ikad viđena – Sky Rider! Poleti brzinom vjetra, na visini od 8 metara, i doživi nevjerojatan osjećaj slobode!

CITY

Pravi grad u kojem se djeca mogu slobodno okušati u raznim aktivnostima, poput pečenja kruha, graditeljstva, vođenja radio emisija, servisiranja vozila, izrade nakita i još puno toga.

U ovom segmentu tematskog parka iGRANDiA, djeca mogu biti što požele, i naučiti puno toga, o svijetu koji ih okružuje, kroz igru, zabavu i smijeh!

Atrakcije koje se dodatno naplaćuju

SUPER KART

3, 2, 1, KRENI! NOVO U IGRANDIJI- indoor karting!
Vaše dijete sanja da osjeti pobjedničko postolje kao najveći prvaci Formule 1 ili jednostavno želi doživjeti nezaboravnu karting vožnju? Sve to i mnogo više iskusit će na našoj indoor karting stazi za djecu i odrasle! 

BATTLE KINGS ROBOTI

Veliki, hodajući i rotirajući Battle King roboti sada su novi stanovnici Igrandije! Postani pravi zapovjednik i upravljaj svojim robotom u svim smjerovima kroz uzbudljive izazove i osvoji cijelu Igrandiju!

Bungee Trampolin

Bungee trampolin stvoren je kako bi druženje i zabavu podigao na potpuno novu razinu! Ova nevjerojatna atrakcija donosi dozu adrenalina koja će vas ostaviti bez daha. S Bungee Trampolinom otvaramo vrata nezaboravnim trenucima skakanja i zabave, nudeći vam priliku da doživite uzbuđenje koje ćete dugo pamtiti.

Zipline

Poleti i uživaj u osjećaju potpune slobode i uzbuđenja uz naš zipline! Najduži zipline u Zagrebu čeka sve one željne avanture.

SKY RIDER

Jedna od najvećih atrakcija ikad viđenih na ovim prostorima zbog koje ćete letjeti nevjerojatnom brzinom, 8 metara iznad zemlje mašte, igre i zabave.

Želiš osjetiti slobodu koju osjeća ptica u letu?
Voliš brzinu i izazove? Onda moraš probati SKY RiDER atrakciju!

Uzrast 6+ ili min. 20kg težina djeteta.

Kreni u virtualnu šetnju...

SIGURNOST
je naš #1 prioritet.

Kontinuiranim radom na sigurnosti pružamo svim korisnicima bezbrižnu zabavu.

Provjerite cijene ulaznica u Igrandiji