PLAĆANJE DO 6 RATA
BESPLATNA PROMJENA TERMINA

Dino party rođendan

OD 280 EUR
Za sve ljubitelje dinosaurića Igrandia vas poziva na nezaboravnu rođendansku proslavu u dino party stilu! Ovaj rođendanski paket spoj je edukativnog i zabavnog uz mnoštvo organizirane igre s dino-rekvizitima u Dinoparku. Hranit ćemo T-rexa, raditi vulkane i svoje dino-kostime, tražiti fosile i upoznati sve dinaće sakrivene na 4000 kvadrata našeg tematskog parka!

Adventure rođendan

OD 350 EUR
Nezaboravna portaga za izgubljenim dijamantom Igrandije, let Sky Rider-om za sve uzvanike i najbolja zabava na preko 4000 kvadrata tematskog parka! Dinopark, Kingdom napuhanac, Jungle, uz Iggi Ziggy maskotu koja će vas pratiti kroz potragu i veselje, ovo je samo je dio avanturističke priče koja čeka vaše mališane na najuzbudljivijem rođendanu u Igrandiji!

pARTy rođendan

OD 210 EUR
Želite li vašem mališanu prirediti rođendan koji ne samo da je super zabavan, već i super kreativan? Uz stručno vodstvo našeg kreativnog tima vaši mališani oslikat će zajedničko platno u motivu po izboru slavljenika koje slavljenik dobiva na poklon, a zatim im slijedi vrijeme nevjerojatne zabave na 4000 kvadrata tematskog parka! Uz pARTy vam je zagarantirana harmonija edukativnog i zabavnog iskustva za sve uzvanike! Ne brinite, ne trebaju svi biti kreativno nadareni da bi se super zabavili.

Super Cool Rođendan

OD 160 EUR
Za Vaše dijete pripremili smo nevjerojatno uzbudljiv “Super Cool” rođendan! Osiguravamo 2 sata čarolije koja će oduševiti Vaše dijete i njegovo društvo. S našim stručnim animatorima, vaš mali heroj će uživati u super igrama i najvećim atrakcijama Igrandia svijeta uključujući Dinopark, kraljevstvo napuhanaca, uzbudljivu džunglu, tobogane i mnoge tematske kućice.

Super Zabavni Rođendan

OD 240 EUR
Neka se cijeli grad prisjeća kako je Vašem djetetu rođendan bio izuzetno zabavan! Uz osiguranje najviših standarda sigurnosti, Vaše dijete i njegovo društvo mogu uživati u svim Igrandia atrakcijama. Dinopark, kraljevstvo napuhanaca, uzbudljiva džungla, tobogani i mnoge tematske kućice.

Dinamo Rođendan

OD 350 EUR
Neka vaše dijete proslavi rođendan kao pravi Dinamovac! Igrandia u suradnji s GNK Dinamom jedini je edutainment park koji mu to pruža. Personalizirana video čestitka jednog od Dinamovih igrača, treninzi baš kao u Dinamu, natjecanja, pokloni, kviz i druženje s maskotom Plavko samo su jedan dio ovog posebnog rođendana.  

Slime Party

OD 280 EUR
Nevjerojatno i uzbudljivo iskustvo za Vaše dijete i njegove prijatelje! Pretvorit će se u male znanstvenike i eksperimentirati s popularnim Slime-om pod vodstvom naših stručnih animatora. Svi uzvanici će sudjelovati u eksperimentima uz najviše sigurnosne standarde. Svako dijete izrađivati će različite oblike Slime-a kao uspomenu na ovu nevjerojatnu avanturu. 

Beauty Spa Party

OD 280 EUR
S velikim uzbuđenjem predstavljamo nevjerojatan Beauty Spa Party rođendan vaše predivne kćeri! Ovaj događaj je posebno osmišljen kako bi vaša kćerka i njezini prijatelji proslavili njezin poseban dan na nevjerojatan način.

SuperThings Party

OD 280 EUR
Kaboom grad je fantastično mjesto gdje vaše dijete postaje SuperThings junak. Naš rođendanski paket uključuje SuperThings tematsku kućicu i raznovrsne igre uz osvajanje medalja. Slavljenik dobiva i super rijetku figuricu iz Kaboom grada. Neka vaš mali superheroj bude potpuno siguran jer nam je njihova dobrobit najvažnija.

Sportski Party

OD 250 EUR
Ako vaše dijete i njegovo društvo obožavaju sport, imamo savršenu zabavu za njih! Naši iskusni animatori pripremit će poligone i uzbudljive igre kako bi vaši mali sportaši mogli pokazati svoj sportski duh i ponijeti kući svoju zasluženu medalju. Sigurnost nam je uvijek na prvom mjestu. Stoga se slobodno opustite dok vaši mali sportaši uživaju u igri i zabavi!

Superheroji

OD 280 EUR
Superman, Spiderman, Batman ili bilo koji junak – sada vaše dijete ima priliku pokazati svoje supermoći bez straha! Neka na jedan dan postane svoj omiljeni superheroj. Kroz niz uzbudljivih igara, vaš mali junak će se suočiti sa “zlikovcima” i pokazati svoju hrabrost te osojiti zasluženu medalju za hrabrost. I ne brinite, mi smo zaduženi za sigurnost.

SuperTalent Party

OD 250 EUR
Vaše dijete voli pozornicu ili jednostavno uživa u super zabavi? Upravo je ovaj rođendan stvoren za vašeg mališana. Neka se istakne plesom, pjevanjem, recitacijom, sportskim vještinama i ostalim talentima, a naši animatori će ocijeniti izvedbe i proglasiti pobjednike koji će dobiti zaslužene medalje. Neka se ludo zavi u sigurnom okruženju.

Pirate Party

OD 250 EUR
Ovaj posebni rođendan donosi Vašem djetetu priliku da se na jedan dan pretvori u pravog gusara i krene u uzbudljivu potragu za blagom sa svojim društvom! Skrivena škrinja s blagom čeka na tajnom mjestu, a njegova ekipa će se podijeliti u timove i započeti uzbudljivu potragu. Nakon potrage, čekaju ih razne tematske igre inspirirane piratima. 

Sky Rider Party

OD 280 EUR
Ako Vaše dijete voli avanture i traži nove izazove, imamo idealan rođendan za njega! Zajedno sa svojim društvom penjat će se do vrha Igrandia džungle i voziti se, ili još bolje rečeno, letjeti Sky Riderom, a sve pod najvišim sigurnosnim standardima i uz prisutnost naših animatora. Nakon toga, spuštaju se niz tobogane i dobivaju posebne medalje kao uspomenu na nevjerojatnu avanturu. 

Ninja Turtles Party

OD 300 EUR
Najuzbudljiviji događaj u svijetu Nindža kornjača – rođendan vašeg djeteta! Pripremili smo pravu nindža avanturu! Igre, labirinti, mačevanje balonima i ostala iznenađenja spremna su i čekaju rođendansko društvo. Neka vaš mališan na jedan dan postane dio tima Nindža kornjači.

SIGURNOST
je naš #1 prioritet.

Kontinuiranim radom na sigurnosti pružamo svim korisnicima bezbrižnu zabavu.

Saznajte sve o načinima plaćanja i opcijama plaćanja na rate koje smo dogovorili za Vas s različitim bankama.