Događanja / Radionice

Tematske radionice uključene su u cijenu ulaznice za iGRANDiA edutainment tematski park. Program radionica prilagođen je djeci od 3-12 godina.
Sudjelovanjem djece na radionicama potičemo njihovu komunikativnost, sposobnost snalaženja u prostoru, timski rad, rješavanje problema i kreativnost. Kroz igre pretvaranja i igranja uloga djeca uče socijalne vještine, razvijaju jezičnu kompetenciju te razvijaju temeljene matematičke kompetencije kao što su mogućnosti procjene veličine, količine i sl.

Raspored tematskih radionica i događanja

TEMATSKE RADIONICE
Program tematskih radionica osmišljen je s ciljem da kroz razne likovne tehnike i metode djeca na zabavan način razvijaju svoje vještine i upoznaju svijet koji ih okružuje.
KREATIVNA RADIONICA
VJESNICI PROLJEĆA
Od 20. do 28.3.2023. – vrijeme održavanja radionica od 17:30 do 19:30h
U ovom tjednu obilježavamo PRVI DAN PROLJEĆA I DAN SREĆE (20.3.), SVJETSKI DAN ŠUMA (21.3.), SVJETSKI DAN VODA (22.3) i SVJETSKI DAN KAZALIŠTA (27.3.). Pa tako će naše radionice biti u znaku proljeća i buđenja prirode. Izrađivat ćemo proljetne vjesnike, šume, lepeze proljetnog cvijeća, šarene leptiriće i pčelice, te usput učiti o važnosti očuvanja prirode i našeg planeta. A na Svjetski dan kazališta naučit ćemo kako se rade lutke i napravit ćemo svog zmaja. Teme radionica: IZRADA VISIBABA, IZRADA ŠARENIH LEPTIRA, LEPEZA PROLJETNOG CVIJEĆA, IZRADA LUTAKA (ZMAJEVI), IZRADA PČELICA
DOGAĐANJA (EVENTI)
Osim svakodnevnih aktivnosti koje smo pripremili kroz program edutainment tematskih radionica, za dodatno obogaćivanje programa nudimo i posebno osmišljena zabavna događanja za djecu (evente).
ZABAVNI DOGAĐAJ
SuperThings event u iGRANDiJi!
Subota, 1.04.2023. u 18h
Volimo održavati događanja u Igrandiji, a posebno se veselimo našem nadolazećem specijalnom SuperThings eventu kojeg organiziramo povodom nove serije SuperThings - Guardians of Kazoom. Pozivamo vas da dođete u iGRANDiJU na Super event gdje uz pregršt igre i zabave možete osvojiti ULTRA RIJETKU SuperThings figuricu KAZOOM BLAST!
STEM SRIJEDE
S ciljem poticanja interesa, radoznalosti i kritičkog razmišljanja u Igrandiji provodimo radionice za djecu predškolske i školske dobi gdje ih upoznajemo sa sva četiri STEM područja: znanošću (Science), tehnologijom (Technology), inženjerstvom (Engineering) i matematikom (Math). STEM radionice uključene su u cijenu ulaznice za iGRANDiA edutainment tematski park. Program radionica prilagođen je djeci od 3-12 godina.
STEM RADIONICA
VATROMET NA MLIJEKU
Srijeda, 29.3.2023. – vrijeme održavanja: od 17:30 do 19:30h
Svi smo već vidjeli veliki vatromet na nebu, no jeste li ikada vidjeli vatromet na mlijeku? Iggy Ziggy nam je rekao da vam ne smijemo baš sve otkriti, zato je najbolje da nam se pridružite uz našu STEM radionicu "Vatromet na mlijeku".