Događanja / Radionice

Tematske radionice su besplatne, plaća se samo ulaznica za tematski park iGRANDiA prema standardnom cjeniku. Prilagođene su djeci od 3-12 godina,
te traju od 30 - 60 minuta.
Sudjelovanjem djece na radionicama potičemo njihovu komunikativnost, sposobnost snalaženja u prostoru, timski rad, rješavanje problema i kreativnost. Kroz igre pretvaranja i igranja uloga djeca uče socijalne vještine, razvijaju jezičnu kompetenciju te razvijaju temeljene matematičke kompetencije kao što su mogućnosti procjene veličine, količine i sl.

Raspored događanja

Prosinac 2021.
U mjesecu ispunjenom darovima i mi smo za vas pripremili velika iznenađenja i puno zabave. Advent u iGRANDiJi može početi!
Kreativna radionica
Borko je izgubio božićnu haljinu
01.12. od 11-20h
Upomoć! Božić se bliži, a naš bor Borko izgubio je božićnu haljinicu. Borko će u božićno vrijeme zablistati u ruhu kakvo mu izrade mali posjetitelji iGRANDiE. Tužni Borko poziva sve vješte kreativce da ga uvesele izradom novih ukrasa, a iGRANDiU pretvore u pravu božićnu bajku. Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može!
Kreativna radionica
Čizmice za Svetog Nikolu
06.12. u 17h
Sveti Nikola dolazi u iGRANDiU u 18 sati i do tada je potrebno pripremiti čizmice kako bi imao gdje staviti poklončiće. Pokaži mu svu svoju maštovitost jer mu se možda baš tvoja čizmica najviše svidi!
STEM radionica
Izrada mirisnih bombi za kupanje
Svakog ponedjeljka u 18h
Dragi mame i tate, s vašom dječicom ćemo izraditi božićne darove, ali psssst, to će biti tajna kako biste se i vi iznenadili na božićno jutro. Obećajemo puno zabave za vaše najdraže.
Edukativna radionica
Put oko svijeta i božićne zagonetke
Svakog utorka u 18h
Ovih dana možda ne možemo putovati, ali to možemo učiniti barem u mislima, a uz novonastale okolnosti našim najmlađima je to potrebnije nego ikada. Za ovo naše putovanje nisu sam potrebni autobusi, avioni, auti ili bicikli, niti saonice i skupa skijaška oprema. Sve što nam je potrebno udobno se smjestiti i krenuti na krilima mašte i znatiželje uz vesele vilenjake ponesene željom da upoznamo mjesto gdje nastaje čarolija Djeda Mraza. Kroz igru i zabavne činjenice bacimo se na put oko svijeta, i otkrijte tajne koje krije najsjevernija točka Zemlje!
Kreativna radionica
Božićni pokloni i škola umatanja darova
Svake srijede u 18h
Dragi mali kreativci, piše vam Djed Mraz. Ove godine imam pune ruke posla pa vas molim da mi pomognete u izradi božićnih poklončića. Naravno, svaki je dar potrebno i umotati, ali ne brinite se, šaljem vam svoje vilenjake koji će vam u tome pomoći. U vašu maštovitost ni najmanje ne sumnjam. Ho ho ho!
STEM radionica
Božić bijeli
Svakog četvrtka u 17h
Grinch je i ove godine odlučio Zagrebu ukrasti božićnu čaroliju odnosno snijeg, ali u iGRANDiU dolazi Djed Mraz koji obožava snijeg stoga se Grinchovi planovi ne smiju ostvariti. Zato pozivamo sve male ručice da nam se pridruže u što većem broju kako bismo zajedničkim snagama osmislili najbolji recept za izradu snijega i obojimo iGRANDiU u bijelo. Pokažimo Grinchu koliko je Božić lijep kad je bijel, te dočekajmo veselo Djeda Mraza! Ho Ho Ho!
Pekarska radionica
Slasni božićni kolačići
Svakog petka u 17h
Ho ho ho, istražimo okuse Božića zajedno! A kakvog je okusa Božić, najbolje zna vilenjak Djeda Mraza. Stoga nam stiže sa Sjevernog pola u Igrandiju gdje će dobroj djeci pokazati sva umijeća izrade slasnih božićnih kolačića po tajnom receptu Djeda Mraza.
Event
Božićne priče Bake Mraz
Svakog petka i nedjelje u 18h
Vilenjak u iGRANDiU nije stigao sam nego u društvu Bake Mraz. Zato uzmite svoje tople kolačiće i čašu mlijeka u ruke i uputite se prema Baki Mraz koja vas nestrpljivo očekuje kako bi vam ispričala najemotivnije božićne priče.