Poklon bon – idealna zamjena za univerzalan poklon!

poklon_bon_igrandia_marsupia
Idealan dar za sve prilike, uzraste i ukuse - POKLON BON. Iskoristiv je za kupovinu proizvoda i usluga u iGRANDiJi i Marsupiji.

Poklon bon od sada možeš kupiti u iGRANDiA web trgovini u apoenima od 100 kn i 200 kn. Možeš odabrati isporuku na traženu adresu ili ga preuzeti osobno u iGRANDiJi. Također, ako se radi o poklonu možeš primatelja uputiti da osobno preuzme svoj POKLON BON na blagajni.

Poklon bon moguće je iskoristiti za kupovinu igračaka ili ulaznica za zabavni park iGRANDiA / Marsupia. Iznos kupnje mora biti jednak iznosu bona jer nema povrata novca, te ako je iznos veći imaš mogućnost nadoplate razlike gotovinom i karticama. 

  • Poklon bon nije moguće zamijeniti za novac
  • Poklon bon je važeći samo ako na poleđini ima pečat, potpis, serijski broj i datum kupnje.
  • Poklon bon vrijedi godinu dana od datuma kupnje.

KUPI POKLON BON

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.