Personalizirane pinjate – super dodatak za rođendanski party

pinata_jednorog_igrandia_featured
U iGRANDiJi pinjate izrađujemo ručno, s puno ljubavi i truda, a prema željama i interesima slavljenika.

Pinjate su već dugi niz godina super zabavni dodatak na svakom slavlju, a posebno na rođendanima. Mogu biti raznih oblika, a unutrašnjost im je ispunjena raznim slatkišima i sitnim iznenađenjima. Na vrhuncu zabave raspaliti štapom pinjatu iz koje se rasprše slatkiši i sitni poklončići – neprocjenjivo!

U iGRANDiJi pinjate izrađujemo ručno, prema željama korisnika, s puno ljubavi i truda. Svaka nova pinjata inspirirana je željama i interesima slavljenika, te se može naručiti samo kao dodatna aktivnost uz rezervaciju rođendana u iGRANDiJi.

Baci oko na iGRANDiA pinjate…

Tradicija pinjata

Pinjate se često povezuje s meksičkom kulturom, no antropološke studije pokazuju da su zapravo Kinezi prvi koji su koristili sličan objekt. Pinata je tek kasnije odnesena u Europu, točnije u Italiju i tako je i dobila ime – pignatta. U to vrijeme (13. stoljeće) predstavljao je zemljanu teglu, napunjenu bombonima koje su ljudi razbijali kako bi izvadili bombone skrivene u sebi. Ubrzo nakon toga pinjata stiže do Španjolske i Meksika.

Danas su pinjate popularne u cijelom svijetu i nezaobilazni su dio gotovo svake zabave, ne samo dječjih već i za odrasle.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.