Oslikavanje lica / face painting – nova usluga u iGRANDiJi

oslikavanje_lica_igrandia
Nema ništa ljepše od ozarenog dječjeg lica koje se uz pomoć umjetnice, kista i malo boje transformira u leptira, jednoroga ili super junaka. 

Face painting je odavno prestao biti samo brzinsko oslikavanje lica i postao prava umjetnost oslikavanja cijelog tijela. Kakav bi to rođendanski party bio bez veselih, bojom oslikanih šarenih lica? Nema ništa ljepše od ozarenog dječjeg lica koje se uz pomoć umjetnice, kista i malo boje transformira u leptira, jednoroga ili super junaka. 

Usluga oslikavanja lica od 15.11.2021. bit će dostupna za sve posjetitelje tematskog parka iGRANDiA, ne samo kao dodatna aktivnost na rođendanu. Dovoljno je samo šapnuti tetama koji motiv dijete želi na licu ili možda na ruci, zašto ne?

Boja i oprema koju koristimo je dermatološki testirana te ne izaziva neželjene alergijske reakcije. Kistovi i kompletna oprema za rad se prije i nakon SVAKE upotrebe čiste i dezinficiraju. U skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama osoba koja radi oslikavanje cijelo vrijeme ima zaštitnu masku na licu te radi u zaštitnim rukavicama. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.