SIGURNOST
je naš #1 prioritet.

Sigurnost ima najviši prioritet kroz sve aktivnosti u Igrandiji.

Kad je u pitanju sigurnost tu nema kompromisa! Razumijemo koliko je važno roditeljima znati da je njihovo dijete zaštićeno i pažljivo nadzirano u svakom trenutku.

Isto tako brinemo za sigurnost svih korisnika našeg tematskog parka.

Svi naši sadržaji pažljivo su provjereni, redovito održavani i pridržavaju se najviših standarda sigurnosti.

5 koraka kojima brinemo da igra i zabava prođu u najboljem redu:

Korak 1:
Sigurnost započinje nabavkom najkvalitetnijih sprava, igračaka i materijala za
kreativnu igru

U procesu nabave opreme, igračaka i materijala za igru, uključujemo i našeg voditelja sigurnosti. Njegova je uloga brinuti se o provedbi i održavanju visokih standarda sigurnosti, osiguravajući da svaka stavka udovoljava najvišim zahtjevima za bezbrižnu igru.

Korak 2:
Sigurnosna provjera svih sprava i igračaka provodi se svaki dan

Sva oprema i instalacija temeljito se provjerava kako bi se osiguralo njihovo pravilno funkcioniranje i održavanje sigurnog okruženja za sve posjetitelje.

Naš voditelj za sigurnost kontinuirano radi na unaprijeđenju sigurnosti cijelog parka.

Korak 3:
Sigurnost znači osigurati dovoljan broj stručnih animatora koji brinu o vašoj 
djeci

Većina naših animatora su sa studija pedagogije i drugih studija za rad s djecom, a svi naši animatori prošli su obuku za rad s djecom i pažljivo brinu o sigurnosti djece na svakom koraku, te daju pravovremene savjete za sigurniji i ugodniji boravak posjetitelja u parku.

Korak 4:
Sigurnost proizlazi iz prakse vježbi zagrijavanja prije sportskih aktivnosti

Prije korištenja sportsko-zabavnih sprava, animatori provode s mališanima niz vježbica kojima se zagriju mišići i ligamenti, čime se smanjuje vjerojatnost nespretnih padova s neželjenim posljedicama.

Korak 5:
Sigurnost je kad brinemo jedni za druge

Iako su u Igrandiji iznimno rijetke situacije u kojima je potrebna medicinska pomoć, naši su animatori obučeni za pružanje prve pomoći u različitim situacijama. Ukoliko neko dijete već ima razvijenu preosjetljivost na bilo što, molimo vas da skrenete pažnju animatoru kako bi bio spreman u slučaju potrebe. Posebno molimo naglasiti ukoliko je djete već imalo epizode panike, anksioznosti, padavica i bilo što što bi animatoru pomoglo oko pružanja prve pomoći.

Svim zaposlenicima, bez obzira na njihovu poziciju, sigurnost je prioritet i ključni indikator uspješnosti. Vašoj djeci pružamo ne samo izvanrednu zabavu uz učenje, već i osjećaj potpune sigurnosti.

Posjetite Igrandiju i doživite nevjerojatno iskustvo uz osjećaj bezbrižnosti, jer u Igrandiji, vaša sigurnost je na prvom mjestu

EDUTAINMENT

U Igrandiji spajamo zabavno i korisno, na način da mališanima kroz igru otvaramo mogućnost razvoja novih vještina.

ATRAKCIJE

Doživite uzbuđenje s visine na našem adrenalinskom ziplineu, skočite i veselo klizite niz napuhanac i otkrijte tajne tropske džungle kroz zabavne igre i avanture u Igrandiji!