PLAĆANJE NA RATE
BESPLATNA DOSTAVA PREKO 35,00€ (263,71 KN)

Istraži Igrandiu

Dobro došli u najveći edutainment tematski park namijenjen zabavi cijele obitelji.  Zakoračite u novu dimenziju igre, gdje se djeca razvijaju i uče kroz mnoštvo zabavnih aktivnosti u potpuno sigurnom okruženju.

iGRANDiA - najbolja igra pod Suncem!

CiTY

Pravi grad u kojem se djeca mogu slobodno okušati u raznim aktivnostima, poput pečenja kruha, graditeljstva, vođenja radio emisija, servisiranja vozila, izrade nakita i još puno toga.

U ovom segmentu tematskog parka iGRANDiA, djeca mogu biti što požele, i naučiti puno toga, o svijetu koji ih okružuje, kroz igru, zabavu i smijeh!

KiNGDOM

Bajkovito kraljevstvo zmajeva s veličanstvenim dvorcem „napuhancem“ prostire se na 600m2 i namijenjeno je svakom djetetu koje voli uzbuđenje i izazove. Prepuno je sportskih aktivnosti usmjerenih na razvoj motoričkih sposobnosti.

Uđi u svijet bajke i posjeti naše kraljevstvo s posebnom tvrđavom i zabavnim toboganima, zračnim jastucima i loptama za bezbrižno skakanje i penjanje. Zeleni zmaj Drago i crveni zmaj Oggy, koji žive u oblacima, čuvat će te dok se igraš i ludo zabavljaš! Tu su i razni zanimljivi labirinti i pregrade, zabavni tuneli i staze sa šašavim preprekama i još puno toga što će baš svaki dolazak ili proslavu rođendana učiniti još zabavnijim, još spektakularnijim i još nezaboravnijim!

JUNGLE

Carstvo adrenalinskih atrakcija i tobogana na 5 katova, u kojem djeca svladavajući prepreke razvijaju spretnost i logičko razmišljanje.

Na prostoru od 400m2 i na 5 nivoa vrijeme leti uz zabavu i izazove. U ovoj zoni te čeka puno adrenalinskih prepreka koji te vode do uzbudljjivih tobogana. Iz nje kreće i najveća atrakcija ikad viđena – Sky Rider! Poleti brzinom vjetra, na visini od 8 metara, i doživi nevjerojatan osjećaj slobode!

SKY RiDER

Jedna od najvećih atrakcija ikad viđenih na ovim prostorima zbog koje ćete letjeti nevjerojatnom brzinom, 8 metara iznad zemlje mašte, igre i zabave.

Želiš osjetiti slobodu koju osjeća ptica u letu?
Voliš brzinu i izazove? Onda moraš probati SKY RiDER atrakciju!

Uzrast 6+ ili min. 20kg težina djeteta.

MiNi GOLF

Provedite zabavan dan u iGRANDiJi igrajući mini golf s djecom, u paru ili protiv prijatelja!

Indoor mini golf popularna je zabavna igra za cijelu obitelj, koju u iGRANDiJi možete igrati tijekom cijele godine. Teren se sastoji od 9 reljefnih staza s različitim uzbudljivim preprekama i izazovima.
U igri mogu sudjelovati pojedinci i grupe, odrasli i djeca od 5 godine nadalje.

U sigurnom okruženju i pod nadzorom stručnog osoblja, djeca su u potpunosti slobodna prepustiti se i uživati u svijetu igre i mašte. Higijena, čistoća i zaštita djece osigurana je brigom našeg stručnog tima u svakom trenutku. Želimo da se roditelji potpuno opuste i prepuste osjećaju da su im djeca sigurna i zaštićena.

Sve naše sprave i rekviziti u tematksom parku vrhunske su kvalitete i toksikološki ispravni, te u skladu s europskim normama i zakonskim uvjetima. Posjedujemo certifikat za post instalacijski pregled prostora i opreme prema zahtjevima normi HRN EN 1176 i HRN EN 14960.

Svi naši djelatnici u timu osposobljeni su za rad na siguran način, te su prošli stručni program osposobljavanja za zaštitu na radu i zaštitu od požara. Kontinuirano provodimo vježbe prve pomoći, spašavanja i evakuacije.

Sigurnost

sloboda i nesputanost

Edutainment

učenje kroz igru

Program tematskog parka razvijen je u suradnji sa stručnim pedagozima u skladu s Montessori pedagogijom. Želimo pružiti slobodu djetetu, stvoriti okruženje u kojem će ono samo odabrati svoje interese. Djeca slobodno biraju aktivnost ili ulogu poput graditelja, pekara ili radijskog voditelja,  te kroz stvarne životne situacije razvijaju svoje sposobnosti i uče o svijetu oko sebe.

Pružamo neponovljivi osjećaj ushita, oduševljenja i iznenađenja koji se pamti s takvim žarom da će djeca jedva dočekati da ga ponovno dožive. Stvaramo jedinstveno iskustvo ispunjeno najboljom igrom, učenjem i uzbuđenjem koja će oduševiti djecu i kreirati uspomene za cijeli život.

Svijet sreće,

ushita i iznenađenja

Kreni u virtualnu šetnju...