Istraži Igrandiu

Dobro došli u najveći edutainment tematski park namijenjen zabavi cijele obitelji.  Zakoračite u novu dimenziju igre, gdje se djeca razvijaju i uče kroz mnoštvo zabavnih aktivnosti u potpuno sigurnom okruženju.

Dobro došli u iGRANDiU, mjesto za najbolju igru pod Suncem!

CiTY

Pravi grad u kojem se djeca mogu slobodno okušati u raznim aktivnostima, poput pečenja kruha, graditeljstva, vođenja radio emisija, servisiranja vozila, izrade nakita i još puno toga.

U ovom segmentu tematskog parka iGRANDiA, djeca mogu biti što požele, i naučiti puno toga, o svijetu koji ih okružuje, kroz igru, zabavu i smijeh!

KiNGDOM

Bajkovito kraljevstvo zmajeva s veličanstvenim dvorcem „napuhancem“, prepuno sportskih aktivnosti i izazova usmjerenih na razvoj motoričkih sposobnosti.
Uđi u svijet bajke i posjeti naše kraljevstvo u oblacima, gdje žive dva zmaja: zeleni zmaj Drago i crveni zmaj Oggy, koji će te čuvati dok se igraš i ludo zabavljaš!

Zona se prostire na 600m2 i namjenjena je svakom djetetu, koje voli uzbuđenje i izazove. U našem kraljevstvu očekuje te veličanstveni Dvorac s posebnom tvrđavom i toboganom , zid za slobodno penjanje i staze sa šašavim preprekama. Kroz razne tunele stići ćeš do opasne planine koju treba prijeći, a tu je i kutak za male košarkaše i strijelce i još puno toga. Posjeti IGRANDiu, zemlju za najbolju igru pod Suncem!

JUNGLE

Carstvo adrenalinskih atrakcija i tobogana na 5 katova, u kojem djeca svladavajući prepreke razvijaju spretnost i logičko razmišljanje.

Na prostoru od 400m2 i na 5 nivoa vrijeme leti uz zabavu i izazove. U ovoj zoni te čeka puno adrenalinskih prepreka koji te vode do uzbudljjivih tobogana. Iz nje kreće i najveća atrakcija ikad viđena – Sky Rider! Poleti brzinom vjetra, na visini od 8 metara, i doživi nevjerojatan osjećaj slobode!

SKY RiDER

Jedna od najvećih atrakcija ikad viđenih na ovim prostorima zbog koje ćete letjeti nevjerojatnom brzinom, 8 metara iznad zemlje mašte, igre i zabave.

Želiš osjetiti slobodu koju osjeća ptica u letu?
Voliš brzinu i izazove? Onda moraš probati SKY RiDER atrakciju!

Uzrast 6+ ili min. 20kg težina djeteta.

U sigurnom okruženju i pod nadzorom stručnog osoblja, djeca su u potpunosti slobodna prepustiti se i uživati u svijetu igre i mašte. Higijena, čistoća i zaštita djece osigurana je brigom našeg stručnog tima u svakom trenutku. Želimo da se roditelji potpuno opuste i prepuste osjećaju da su im djeca sigurna i zaštićena.

Sve naše sprave i rekviziti u tematksom parku vrhunske su kvalitete i toksikološki ispravni, te u skladu s europskim normama i zakonskim uvjetima. Posjedujemo certifikat za post instalacijski pregled prostora i opreme prema zahtjevima normi HRN EN 1176 i HRN EN 14960.

Svi naši djelatnici u timu osposobljeni su za rad na siguran način, te su prošli stručni program osposobljavanja za zaštitu na radu i zaštitu od požara. Kontinuirano provodimo vježbe prve pomoći, spašavanja i evakuacije.

Sigurnost

sloboda i nesputanost

Edutainment

učenje kroz igru

Program tematskog parka razvijen je u suradnji sa stručnim pedagozima u skladu s Montessori pedagogijom. Želimo pružiti slobodu djetetu, stvoriti okruženje u kojem će ono samo odabrati svoje interese. Djeca slobodno biraju aktivnost ili ulogu poput graditelja, pekara ili radijskog voditelja,  te kroz stvarne životne situacije razvijaju svoje sposobnosti i uče o svijetu oko sebe.

Pružamo neponovljivi osjećaj ushita, oduševljenja i iznenađenja koji se pamti s takvim žarom da će djeca jedva dočekati da ga ponovno dožive. Stvaramo jedinstveno iskustvo ispunjeno najboljom igrom, učenjem i uzbuđenjem koja će oduševiti djecu i kreirati uspomene za cijeli život.

Svijet sreće,

ushita i iznenađenja

Kreni u virtualnu šetnju...

Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.