PLAĆANJE NA RATE
BESPLATNA DOSTAVA PREKO 250KN

Istraži Igrandiu

Dobro došli u najveći edutainment tematski park namijenjen zabavi cijele obitelji.  Zakoračite u novu dimenziju igre, gdje se djeca razvijaju i uče kroz mnoštvo zabavnih aktivnosti u potpuno sigurnom okruženju.

Dobro došli u iGRANDiU, mjesto za najbolju igru pod Suncem!

CiTY

Pravi grad u kojem se djeca mogu slobodno okušati u raznim aktivnostima, poput pečenja kruha, graditeljstva, vođenja radio emisija, servisiranja vozila, izrade nakita i još puno toga.

U ovom segmentu tematskog parka iGRANDiA, djeca mogu biti što požele, i naučiti puno toga, o svijetu koji ih okružuje, kroz igru, zabavu i smijeh!

KiNGDOM

Bajkovito kraljevstvo zmajeva s veličanstvenim dvorcem „napuhancem“, prepuno sportskih aktivnosti i izazova usmjerenih na razvoj motoričkih sposobnosti.
Uđi u svijet bajke i posjeti naše kraljevstvo u oblacima, gdje žive dva zmaja: zeleni zmaj Drago i crveni zmaj Oggy, koji će te čuvati dok se igraš i ludo zabavljaš!

Zona se prostire na 600m2 i namjenjena je svakom djetetu, koje voli uzbuđenje i izazove. U našem kraljevstvu očekuje te veličanstveni Dvorac s posebnom tvrđavom i toboganom , zid za slobodno penjanje i staze sa šašavim preprekama. Kroz razne tunele stići ćeš do opasne planine koju treba prijeći, a tu je i kutak za male košarkaše i strijelce i još puno toga. Posjeti IGRANDiu, zemlju za najbolju igru pod Suncem!

JUNGLE

Carstvo adrenalinskih atrakcija i tobogana na 5 katova, u kojem djeca svladavajući prepreke razvijaju spretnost i logičko razmišljanje.

Na prostoru od 400m2 i na 5 nivoa vrijeme leti uz zabavu i izazove. U ovoj zoni te čeka puno adrenalinskih prepreka koji te vode do uzbudljjivih tobogana. Iz nje kreće i najveća atrakcija ikad viđena – Sky Rider! Poleti brzinom vjetra, na visini od 8 metara, i doživi nevjerojatan osjećaj slobode!

SKY RiDER

Jedna od najvećih atrakcija ikad viđenih na ovim prostorima zbog koje ćete letjeti nevjerojatnom brzinom, 8 metara iznad zemlje mašte, igre i zabave.

Želiš osjetiti slobodu koju osjeća ptica u letu?
Voliš brzinu i izazove? Onda moraš probati SKY RiDER atrakciju!

Uzrast 6+ ili min. 20kg težina djeteta.

U sigurnom okruženju i pod nadzorom stručnog osoblja, djeca su u potpunosti slobodna prepustiti se i uživati u svijetu igre i mašte. Higijena, čistoća i zaštita djece osigurana je brigom našeg stručnog tima u svakom trenutku. Želimo da se roditelji potpuno opuste i prepuste osjećaju da su im djeca sigurna i zaštićena.

Sve naše sprave i rekviziti u tematksom parku vrhunske su kvalitete i toksikološki ispravni, te u skladu s europskim normama i zakonskim uvjetima. Posjedujemo certifikat za post instalacijski pregled prostora i opreme prema zahtjevima normi HRN EN 1176 i HRN EN 14960.

Svi naši djelatnici u timu osposobljeni su za rad na siguran način, te su prošli stručni program osposobljavanja za zaštitu na radu i zaštitu od požara. Kontinuirano provodimo vježbe prve pomoći, spašavanja i evakuacije.

Sigurnost

sloboda i nesputanost

Edutainment

učenje kroz igru

Program tematskog parka razvijen je u suradnji sa stručnim pedagozima u skladu s Montessori pedagogijom. Želimo pružiti slobodu djetetu, stvoriti okruženje u kojem će ono samo odabrati svoje interese. Djeca slobodno biraju aktivnost ili ulogu poput graditelja, pekara ili radijskog voditelja,  te kroz stvarne životne situacije razvijaju svoje sposobnosti i uče o svijetu oko sebe.

Pružamo neponovljivi osjećaj ushita, oduševljenja i iznenađenja koji se pamti s takvim žarom da će djeca jedva dočekati da ga ponovno dožive. Stvaramo jedinstveno iskustvo ispunjeno najboljom igrom, učenjem i uzbuđenjem koja će oduševiti djecu i kreirati uspomene za cijeli život.

Svijet sreće,

ushita i iznenađenja

Kreni u virtualnu šetnju...