Proljetni kamp u iGRANDiJi i Marsupiji

Naš cjelodnevni proljetni kamp pruža podršku zaposlenim roditeljima u kvalitetnoj skrbi, odgoju i obrazovanju djece za vrijeme školskih praznika. Naši kampovi rađeni su po uzoru na Montessori pedagogiju i obiluju aktivnostima za motorički, senzorni, kognitivni i emocionalni razvoj vašeg djeteta.

Igrandia PROLJETNI KAMP instagram-10

Ne znate gdje ćete s djetetom tijekom školskih praznika? Želite da bude na zabavnom, edukativnom, ali prije svega sigurnom mjestu? NE TRAŽITE DALJE! Sve to i mnogo više vaše će dijete doživjeti na najzabavnijem proljetnom kampu u gradu!

Dok su roditelji na poslu ili imaju važne obveze, ili se jednostavno žele malo odmoriti, djecu mogu dovesti u Igrandiju da uživaju u raznim organiziranim programima u sigurnom okruženju, pod vodstvom stručnih osoba.

Edutainment kampovi zabava su za djecu od 4 do 12 godina, s naglaskom na psihofizički razvoj u sklopu stručno osmišljenog programa aktivnosti. Radi se o cjelodnevnom boravku djece u tematskom parku iGRANDiA i Marsupia, s uključenim zdravim obrocima.

PROLJETNI KAMP: 28.-29.3. i 01.-05.04.

U iGRANDiJi i Marsupiji, svakoga dana, bez iznimke, vaše dijete uživati će u preko 10 najzabavnijih atrakcija u gradu! Karting, Laser tag, VR Park, Dinopark, Climbing, Jumbo napuhanac, Cageball, Kraljevska džungla i mnoge drudge.

 Zamislite samo uzbuđenje koje će vaše dijete  doživjeti dok istražuje svijet Dinoparka sa dinosaurima u stvarnoj veličini ili se suočava sa svojim novim prijateljima u našoj Laser Tag areni.. Svaki dan će biti novo, uzbudljivo iskustvo za vaše dijete!

 Ali to nije sve! Fokus našeg kampa nije samo zabava, već i učenje i djetetov razvoj. Kroz naše edutainment radionice vaše dijete će razvijati svoje kreativne vještine, riješavanje problema te timski rad. A sve što napravi, nositi će kući kao uspomenu!

 No, najvažnije od svega, vaše dijete će biti okruženo novim prijateljima s kojima će dijeliti svaku avanturu. Stvarat će uspomene za cijeli život i jačati socijalne vještine dok se zajedno smiju, uče i istražuju.

 Naravno, nakon toliko zabave, vaš mališan će zasigurno ogladniti, no ne brinite! Očekuju ga tri zdrava i svježa obroka (doručak, ručak, užina) kako bi napunio baterije i nastavio svoju zabavu s novim prijateljima!

 U našem proljetnom kampu, vaše dijete će doživjeti nezaboravnu kombinaciju zabave, učenja i druženja.

 Budite sigurni da će svaki dan biti ispunjen smijehom, radosti i nevjerojatnim iskustvima. 

A ako ne znate gdje ćete s više djece, još bolje jer za svako drugo dijete ostvarujete čak 10%popusta!

 

Pridružite se našoj proljetnoj avanturi
i rezervirajte mjesto za vašeg mališana već danas!

REZERVACIJA TERMINA: najkasnije 48 sati unaprijed isključivo putem online obrasca za rezervaciju ili mailom

PLAĆANJE: unaprijed, prvog dana dolaska. Mogućnost plaćanja karticama na rate.

Boravak djece nakon 17:00h naplaćuje se po standardnom cjeniku

Prijavite svoje dijete već danas!

Rezervirajte svoje mjesto

CIJENA KAMPOVA

*Cijene su izražene u vrijednosti za jedno dijete