STEM&RETRO ZIMSKI KAMP


Naš cjelodnevni zimski kamp pruža podršku zaposlenim roditeljima u kvalitetnoj skrbi, odgoju i obrazovanju djece za vrijeme školskih praznika. Naši kampovi rađeni su po uzoru na Montessori pedagogiju i obiluju aktivnostima za motorički, senzorni, kognitivni i emocionalni razvoj vašeg djeteta.

Sve više i više zaposlenih roditelja suočava se s istim problemom tijekom školskih praznika – kuda s djetetom? Posebno kad su u pitanju predškolci i djeca nižih razreda osnovne škole. No naš stručni tim pronašao je rješenje i kreirao poseban program – tjedne i dnevne kampove za djecu.

Dok su roditelji na poslu ili imaju važne obveze, ili se jednostavno žele malo odmoriti, djecu mogu dovesti u Igrandiju da uživaju u raznim organiziranim programima u sigurnom okruženju, pod vodstvom stručnih osoba.

Edutainment kampovi zabava su za djecu od 4 do 12 godina, s naglaskom na psihofizički razvoj u sklopu stručno osmišljenog programa aktivnosti. Radi se o cjelodnevnom boravku djece u tematskom parku Igrandia, s uključenim zdravim obrocima.

STEM&RETRO ZIMSKI KAMP: 19.02.-23.02.2024.

Za roditelje koji traže sigurno i veselo mjesto za svoje mališane tijekom zimskih praznika, Stem&Retro zimski kamp je savršen odabir!

Ove zime neka vaši mališani dožive čaroliju u našem zimskom Kampu! Kroz niz zabavnih i edukativnih aktivnosti i uz stručno vodstvo naših animatora, vaše dijete će svakog dana istraživati čarobne svjetove u dva tematska parka – Igrandiji i Marsupiji.

Naš kamp je kreiran prema načelima Montessori pedagogije, pružajući pažljivo osmišljene poticaje, igre i radionice kako bismo potaknuli razvoj kognitivnih, fizičkih, emocionalnih i kreativnih vještina vaše djece. U jutarnjem programu uživat će u retro sportskim igrama poput graničara, Crne kraljice i slijepog miša. Poslijepodne se posvećujemo STEM radionicama, pružajući stručno vođenje za učenje osnova znanosti, tehnologije, inženjeringa i matematike.

Ostatak dana rezerviran je za slobodnu igru i istraživanje u raznolikim atrakcijama Igrandije i Marsupije. Dostupni su im dvorac napuhanac, džungla, City tematske kućice, VR igre, trampoline park, climbing, cageball i laser tag. Osim toga, nudimo pažljivo osmišljene radionice koji potiču razvoj motoričkih sposobnosti, koordinaciju, kreativnost te jačaju suradnju, stvarajući priliku za stvaranje novih prijateljstava

Za više informacija o detaljnom planu i programu kliknite na gumb ispod.

Pridružite se našoj zimskoj avanturi
i rezervirajte mjesto za vašeg mališana već danas!

REZERVACIJA TERMINA: najkasnije 48 sati unaprijed isključivo putem online obrasca za rezervaciju ili mailom

PLAĆANJE: unaprijed, prvog dana dolaska. Mogućnost plaćanja karticama na rate.

Boravak djece nakon 17:00h naplaćuje se po standardnom cjeniku

CIJENA KAMPOVA

  • TJEDNI KAMP 180 EUR

    (5 dana)
    10% popusta na drugo dijete

  • DNEVNI KAMP 40 EUR

    (1 dan, od 8:00 do 17:00h)
    10% popusta na drugo dijete

*Cijene su izražene u vrijednosti za jedno dijete

Rezervirajte svoje mjesto