Vikend zdravih grickalica – moćno i voćno

igrandia_nature_addicts_promo_vikend

Dođite u iGRANDiU jer i ovog vikenda od petka, 19.11. pa do nedjelje 21.11. svakog posjetitelja čeka paketić voćnih prutića Jabuka / malina.

Uživajte u grickanju bez imalo grižnje savjesti. Predstavljamo revoluciju u svijetu snacka – Nature addicts voćni prutići.

Nature addicts proizvodi nastali su u želji da se napravi revolucija u svijetu snacka, uzimajući najbolje sastojke iz prirode i pretvarajući ih u sjajne proizvode.

  • 100% voća
  • Ukusno i neodoljivo
  • Praktično pakiranje
  • Idealno u dane kad voće nije pri ruci

Bez kompromisa, ove grickalice osim što su zdravija alternativa klasičnim grickalicama, one su i neodoljivog okusa!

Voćni prutići – za proizvodnju 100 g ovog proizvoda koristi se 700 g čistog voća. Posebnim procesom iz voća dobivaju se ukusni prutiće koji mogu biti s vama u svakom trenutku. Osim osnovnog proizvoda, postoji i verzija prelivena s crnom čokoladom (70% kakao).

o Bez dodanih šećera (samo prirodni šećer iz voća)

o Bez konzervansa

o Bez dodanih zaslađivača

Dođi, skakat ćemo, ludovati i uživati u igri, a kad ponestane energije nadoknadit ćemo je moćnim i voćnim grickalicama, N.A!jboljim slatkim zdravim zalogajima.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.