Ulaz djeci od 18 mjeseci uz pratnju.
Od 3 godine samostalno.
Ulaz djeci od 18 mjeseci uz pratnju.
Od 3 godine samostalno.

U ponudi su novi iGRANDiA rođendanski paketi!

Thumbnail_IG web novosti 1200x400px_2
Pripremili smo nove pakete tematskih rođendana koji će oduševiti vaše mališane i njihovo društvo.
Osigurajte svojim klincima i klincezama nezaboravan rođendan u iGRANDiJi! Provjerite ponudu rođendanskih paketa i u par klika rezervirajte najbolji party za ekipu.


Klikom na ikonu saznaj što sve nudi odabrani rođendanski paket

NOVO! Slime Party – 2,5h / 280€ (2.109,66 KN)
Slime ljigavce već zasigurno dobro poznajete. Ovaj rođendan priprema vam nešto neočekivano i vrlo uzbudljivo! Odjenite se u prave male znanstvenike i imat ćete priliku s našim profesionalnim animatorima raditi razne pokuse i oblike uz korištenje popularnog Slime-a.

NOVO! Super Talent Party – 2,5h / 250€ (1.883,63 KN)
Imaš li raznih talenata koje želiš pokazati ili se samo želiš super zabaviti? Ako je odgovor da, onda je ovo pravi party za tebe! Uz slobodnu igru na našim najvećim atrakcijama, ti i tvoje društvo imate priliku pokazati sve svoje vještine koje će ocijeniti stručni žiri kojeg predstavljaju naši zabavni animatori.

NOVO! Pirate Party – 2,5h / 250€ (1.883,63 KN)
Ovaj rođendan ti pruža da ti i tvoje društvo barem na jedan dan postanete pravi gusari. Obucite gusarsku opremu i bacite se u potragu za blagom. Nakon potrage za blagom čekaju te razne koncipirane igre na Pirate temu.

Super zabavni rođendan – 2,5h / 230€ (1.732,94 KN)
Neka cijeli grad priča kako je tvoj rođendan bio super zabavan! Kroz koncipirane igre, ti i tvoje društvo imate na raspolaganju sve Igrandia atrakcije – bajkovito kraljevstvo napuhanaca, veliku i uzbudljivu džunglu, mnogobrojne tematske kućice, tobogane, sportsko igralište i razne druge atrakcije.

SUPER HIT CIJENA! Super Cool rođendan – 2h / 140€ (1.054,83 KN)
Naši profesionalni animatori za vas će pripremiti cool koncipirane igre koje ćete prolaziti kroz najveće Igrandia atrakcije – kraljevstvo napuhanca, uzbudljivu džunglu, tobogane i mnogobrojne tematske kućice.

Sky Rider Party – 2,5h / 280€ (2.109,66 KN)
Ako si avanturistički tip i voliš nove izazove, ovo je rođendan stvoren za tebe. Ti i tvoje društvo penjete se do samog vrha naše Igrandia džungle, nakon čega vas čeka nezaboravna Sky Rider vožnja. Nakon osvajanja džungle i vožnje Sky Riderom, nastavi se spuštati jednim od naših brojnih tobogana.

Princess Party – 2,5h / 280€ (2.109,66 KN)
Odjeni se u pravu princezu i neka ti proslava rođendana bude kao iz sna. Naše animatorice će tebi i tvojem društvu urediti frizure po vašim željama. U tematskoj kućici za princeze zajedno ćete izrađivati nakit koji nosite sa sobom kući.

Super heroji – 2,5h / 280€ (2.109,66 KN)
Ovaj rođendanski paket ti pruža da barem na jedan dan postaneš omiljeni super heroj. Uživi se u ulogu super heroja, obuci kostim te kroz razne uzbudljive igre pobjedi “zlikovce” i kući ponesi medalju za hrabrost.

SuperThings Party – 2,5h / 280€ (2.109,66 KN)
Ovaj rođendanski paket ti pruža SuperThings tematsku kućicu samo za tebe i tvoje društvo. Kroz razne SuperThings igre imaš se priliku natjecati sa svojim društvom. Slavljenik na poklon dobiva super rijetku SuperThings figuricu.

Sportski Party – 2,5h / 250€ (1.883,63 KN)
Ako ti i tvoje društvo volite sport, ovo je pravi party za vas. Kroz razne sportske igre i natjecanja imate priliku osvojiti medalje poput najuspješnijih sportaša. Veliko sportsko igralište bit će dostupno samo za tebe i tvoju ekipu!