Tjedni kampovi

LJETNI KAMP od 27.06. - 02.09.2022.

CJELODNEVNI BORAVAK djece u sigurnom okruženju, organizirani edutainment program pod vodstvom stručnih osoba, s uključenim zdravim obrocima.

Sve više i više zaposlenih roditelja suočava se s istim problemom tijekom školskih praznika – kuda s djetetom? Posebno kad su u pitanju predškolci i djeca nižih razreda osnovne škole. No naš stručni tim pronašao je rješenje i kreirao poseban program – tjedne kampove.

Dok su roditelji na poslu ili imaju važne obveze, ili se jednostavno žele malo odmoriti, djecu mogu dovesti u iGRANDiU da uživaju u raznim organiziranim programima u sigurnom okruženju, pod vodstvom stručnih osoba.

Edutainment kampovi zabava su za djecu od 3 – 12 godina, s naglaskom na psihofizički razvoj u sklopu stručno osmišljenog programa aktivnosti. Radi se o cjelodnevnom boravku djece u tematskom parku iGRANDiA, s uključenim zdravim obrocima (ručak, užina + voće; sok i voda).

LJETNI KAMP traje od 27.06. do 02.09.2022.

Kamp se održava radnim danom u jutarnjim terminima. Program kombinira idealan omjer edukativnog sadržaja za razvoj djece, sportskih aktivnosti i zabavnih trenutaka. Rezervacija je obavezna – najkasnije 48 sati unaprijed. 

OD PONEDJELJKA - PETKA OD 08:00 - 16:30 SATI

UZRAST:
3 – 12 GODINA

REZERVACIJA TERMINA:
najkasnije 48 sati unaprijed isključivo putem obrasca za rezervaciju ili mailom.

PLAĆANJE:
unaprijed, prvog dana dolaska. Mogućnost plaćanja karticama na rate.

Boravak djece nakon 16:30 naplaćuje se po standardnom cjeniku.

*Cijene su izražene u vrijednosti za jedno dijete

Rezerviraj termin

Program tjednih kampova

Tjedni jelovnik