Svibanj – mjesec sporta, kretanja i zdrave prehrane

mjesec_sporta

Priroda oko nas se budi, pa u skladu s tim probudimo svijest o važnosti kretanja, fizičke aktivnosti i usvajanja zdravih navika kod djece.

Živimo u eri digitalnih tehnologija i djeci su digitalni gadgeti i aparati dostupniji više nego ikad. Većinu vremena djeca provode pred raznim zaslonima poput TV-a, laptopa, tableta, mobilnih telefona, gaming platformi.

Problem nije toliko u digitalnim čudima koje im privlače pažnju, već u sjedalačkom načinu života s izrazito malo kretanja. 

Cilj našeg programa je osvijestiti kod roditelja i djece važnost gibanja i bavljenja sportom, naglasiti važnost zdrave prehrane i pravilne higijene kao dio prevencije bolesti. Aktivnosti koje smo pripremili potiču razvoj psiho motoričkih sposobnosti, ljubavi prema sportu i zdravom životu, razvijanje samopouzdanja i samosvjesnosti.

Zasigurno je najljepše boraviti u prirodi, na otvorenom, no ponekad nedostaje rekvizita, mašte, kreativnosti ili to jednostavno ne dopuštaju vremenske neprilike. Stoga je prostor tematskog parka iGRANDiA idealna zamjena i sigurno mjesto za aktivnu igru i zabavu. 

Zdravo, a njami!

Što smo sve pripremili?

Naš stručni tim osmislio je program koji kombinira idealan omjer sportskih aktivnosti, natjecateljskih igara i pripreme zdravih obroka

Svaki tjedan pripremamo po jedan zdravi obrok: energetske pločice, zdravi smoothie, zabavna zobena kaša, zdravi keksi. Time razvijamo pozitivne i zdrave navike, ljubav i znanje prema zdravoj hrani i kulinarskim vještinama.

Putem sportskih aktivnosti želimo osvijestiti djecu o važnosti gibanja i bavljenja sportom, te razviti psiho motoričke sposobnosti. Cilj je usaditi im ljubav prema sportu i zdravom životu,  te razvijanje samopouzdanja i samosvjesnosti. 

Bit će svega, nogometa, aerobika, zumbe, joge, fitnessa… Upoznati ćemo djecu s različitim oblicima sporta i tjelesnim aktivnostima, stjecanje kinezioloških i motoričkih znanja s ciljem samostalne primjene u svakodnevnom tjelesnom vježbanju, razviti pozitivno stajalište prema sportu, podizati razine zdravlja i kvalitete življenja. 

Baci oko na raspored događanja, pripremi udobnu sportsku odjeću i trk u iGRANDiJu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.