Akcija!

SUPERTHINGS: FIGURICE RESCUE FORCE – KID

3,99 

Nema na zalihi

SKU: 8431618019542 Kategorije: ,

  Opis

  Hrabri i moćni Kazoomblast nastavlja akumulirati energiju, stvarajući čarobne efekte kakve grad nikada nije vidio. Stoga, u Kaboom Cityju se pojavljuje 6 novih Kazoom Kidsa, sada s krom efektom! Toolie Kit, Breakmania, Starlock, Cashillion, Watermax i Funfire pridružuju se Supethingsima u borbi za grad. Tko će pobijediti? Samo vi možete odlučiti!

  Starlock je bio prilično smion kao dijete sve dok nije postao Kazoom Kid. Tada je otkrio da voli pomagati drugima i ispravljati stvari! Sada posjeduje nevjerojatni štit i najtvrđu kožu u gradu te uči kako postati heroj prvog reda. Usprkos svemu, uspjet će jer ima željeznu volju!

  Cashillion Otkako se transformirao, sve što mu je na umu je zarada novca… jer što više ima, to više želi dobiti… I koristi svoje nevjerojatne kandže za napad ili da pokupi bilo što. Strašna moć za proračunatog negativca poput njega! Uvijek voli biti u središtu pažnje i spreman je uništiti grad!

  Toolie Kit Ovaj Kazoom Kid uvijek razmišlja o stotinu stvari koje može napraviti sa svojom moći, i uz svoj mega proizvodni set alata, izvući će svaki alat koji mu treba! Malo je lud, i kada radi na novom izumu, izgubi iz vida druge stvari. Ali recimo… zar svi genijalci nisu takvi?

  Breakmania Kako se samo zabavlja ovaj Kazoom Kid negativac! Koristi svoju moć za uništavanje stvari. I uživa u tome! A s bušilicom i čekićem može biti još učinkovitiji! Živi u svom vlastitom svijetu, lako se naljuti, ali kada može izazvati kaos… odmah to iskoristi!

  Watermax Ovaj Kazoom Kid uvijek želi pomoći! Ima veliko srce. Ponekad možda čak i preveliko… Ali, neće oklijevati skočiti u bitku. Zahvaljujući svojoj snažnoj vodenoj ruci, može ugasiti svaki požar koristeći gotovo beskonačne količine vode, ipak, kasnije kaže da je žedan!

  Funfire Sa svojom vatrenom supermoći i šibicom-štapom, udara gorućom snagom! Plamen mu daje mnogo energije, što ga čini još hiperaktivnijim. Nikada ne znate gdje će se pojaviti! Voli svoju vatru i neprestano provjerava da ga netko ne ugasi.

  Sadrži:
  1 Kazoom Kid
  1 SuperThing