PLAY-DOH: PLASTELIN SET ZA IGRU – BUŠI I PUNI ZUBAR

164,99 kn

1 na zalihi

SKU: 5010993791835 Kategorije: , ,

Opis

– GLUMITE ZUBARA I STVARAJTE OSMIJEHE: Otvorite usta i recite „aaaa”! Djeca mogu reći pacijentu da isplazi jezik od Play-Doha, a onda kalupom napraviti cijeli red zubi od Play-Doha odjednom.

– BUŠENJE I PUNJENJE ZUBI OD PLAY-DOHA: Ručnim modelom bušilice napadnite karijes, a onda ispunite rupe plombama od Play-Doha špricom za brzi popravak.

– DODAJTE METALNE APARATIĆE I PLOMBE OD PLAY-DOHA: Mase Play-Doh srebrne i zlatne boje savršene su za izradu aparatića uz pomoć valjka i plombi špricom.

– 8 VELIKIH KANTICA, S BOJOM ZA KARIJES: Ne možete se pretvarati da ste zubar ako nemate sve prave boje Play-Doha! Kantice od 56 g sadrže posebne boje, boju za karijes, srebrnu i zlatnu te bijelu, crvenu i zelenu.

– NE ZABORAVITE ČETKICU I KONAC: Pribor za glumu zubara sadrži ukupno 10 zubarskih alata, uključujući četkicu s pastom od mase Play-Doh, konac za zube, čačkalicu, zrcalo i kliješta.

Doktore, izbušite taj zub i ispunite ga dok pacijenta ne zaboli! Iako se možda malo boje odlaska zubaru, djeca mogu preuzeti kontrolu i glumit zubara u Play-Doh kompletu. Mogu napraviti jezik od Play-Doha, a onda kalupom za zube napraviti cijeli red zubi od Play-Doha odjednom. Počnite bušiti i puniti ručnim modelima bušilice i šprice za punjenje. Masa za karijes ima zelene mrlje, pa izgleda kao da pacijent nije oprao zube, a zlatni i srebrni Play-Doh sjajni su za aparatiće i plombe. Pribor za igru zubara sastoji se od 10 zubarskih alata i 8 kantica neotrovne smjese Play-Doh, pa je sjajna aktivnost ili poklon za djecu od 3 godine i stariju! Hasbro, Play-Doh i svi povezani elementi robni su žigovi tvrtke Hasbro.

Dobr: 3+ godina
Sadržaj: Sadrži pacijenta, bušilicu, valjak za aparatić, kalup za zube, četkicu za zube, špricu, zrcalo, čačkalicu, konac za zube, kliješta i 8 kantica mase za modeliranje Play-Doh (neto masa 454 g).
Smjesa nije namijenjena za jelo.
Proizvod mora sastaviti odrasla osoba.
Napomena za roditelje: sadrži pšenicu.
Za čišćenje pričekajte da se osuši, a zatim ostružite ili usisajte.
Rezultati oblikovanja ovise o starosti i vještini djeteta.