DRVENE PUZZLE EUROPA – 19PK

11,99  (90,34 kn)

6 na zalihi

SKU: 8711252174815 Kategorije: ,

  Opis

  Djeca su znatiželjna. Žele znati sve i postavljaju mnoga pitanja. Zato je ova drvena slagalica tako lijepa igračka. Slagalica, predstavlja kartu Europe. Na razigran i zabavan način vaše će dijete učiti o različitim zemljama Europe.
  Različite zemlje Europe
  Slagalica izgleda svježe i šareno i vrlo je primamljiva za igru. Komadi su različite zemlje Europe ili različite grupe zemalja. Zemlje imaju različite atraktivne boje, a različite atrakcije jedne zemlje prikazane su jednostavnim crtežima. Možete vidjeti Big Ben u Velikoj Britaniji, vjetrenjaču u Nizozemskoj, vrećicu čipsa u Belgiji, Eiffelov toranj u Francuskoj i još mnogo toga.
  Zabavno i poučno
  Slagalice nisu samo zabavne, već su i vrlo poučne. Postavljanje dijelova u pravi oblik predstavlja mentalni izazov za vaše dijete i dobar trening za mozak. Zagonetke su također vrlo dobre za finu motoriku i koordinaciju ruku i očiju. Vaše će dijete naučiti vještine rješavanja problema uzastopnim razvrstavanjem dijelova slagalice. Predmet ove zagonetke također će vaše dijete naučiti korisnim znanjima na razigran način. Ova slagalica pruža sate zabave za djecu od 2 godine i više. Također je sjajno igrati zajedno i učiti različite europske zemlje.
  Izdržljivo drvo
  Slagalica je dimenzija 30 x 30 cm i debljine 0,8 cm. Izrađena je od izdržljivog drveta. Sigurno ćete dugo uživati. Ova igračka je prikladna za djecu od 2 godine i više.
  Materijal: drvo
  Dob: 3+