BARBIE: SET ZA IGRU S LUTKOM – LJETNA VILA

59,72  (449,96 kn)

Nema na zalihi

SKU: 8008324076932 Kategorija:

  Opis

  Jeste li spremni za odmor sa Barbie i njenim prijateljicama? Vila te čeka! Zabavi se sastavljajući 2-etažnu vilu sa mnogo prostorija i namještajem za tvoju Barbie! Prizemlje: ulazni prostor, dnevna soba sa kaminom, dobro opremljena kuhinja; napravi party za Barbie na verandi, sa barom u kutu, roštiljem i DJ setom. Gosti mogu vanjskim stepeništem ići na prvu etažu gdje se nalazi moderna kupaona, velika terasa za sunčanje i bazen! I još ležaljke, stolice, stolovi, garderoba.. Barbi lutka je uključena u pakiranje! ZABAVI SE!

  SADRŽAJ: kartonska kuća (3 baze za etaže, 2 krovišna pokrova, 2 zida, 1 veranda, 1 bazen, 1 garderoba, 1 roštilj, 1 DJ set, 4 stepenice); kartonski namještaj (2 ležaljke, 1 stol, 1 stolićza kavu, 2 stolića); 6 karonskih svjetiljki za zalijepiti za vilu; naljepnice; upute; Barbie lutka

  UPUTE ZA SLAGANJE: slaganje kuće je jednostavno – samo prati „korak-po-korak“ slikovne prikaze – obraćajući pažnju na crteže.

  UPOZORENJE – ne sjedajte i ne naslanjajte se na kuću. Kako bi struktura bila čvršća – predlažemo da se koristi ljepilo i primjeni u utorima kako je prikazano na crtežima („GLUE“ = ljepilo)

  Veličina pakiranja: Š 70 cm / V 50 cm / D 8 cm

  Težina pakiranja 4.5 kg

  Dob: 4+ godine