BARBIE: KREATIVNI SET – SPORTSKI STIL

139,99 kn

4 na zalihi

SKU: 8008324082650 Kategorije: ,

Opis

Otkrij sportske karijere sa barbie! Bok! Koji je tvoj omiljeni sport? Surfanje, plesanje, gimnastika…. Zabavi se ovom igrom u kojoj možeš obući svoju Barbie u razne kombinacije i zapamti da možeš biti bilo koja sportašica koja poželiš.

U pakiranju je dnevnik sa kreacijama – sa mnogo Barbie za odjenuti i mnogo kreativnih aktivnosti. Naljepnice koje možeš izrezivati i lijepiti na Barbie, šablone sa personaliziranim Barbi odjevnim kreacijama i 6 olovaka da tvoj dnevnik bude unikatan! Ilustrirana knjižica pokazuje ti što da radiš. Jesi spremna odjenuti svoju Barbie? Možeš biti što poželiš! Zabavi se!

Otkrij sportske karijere sa barbie!

Bok! Koji je tvoj omiljeni sport? Surfanje, plesanje, gimnastika…. Zabavi se ovom igrom u kojoj možeš obući svoju Barbie u razne kombinacije i zapamti da možeš biti bilo koja sportašica koja poželiš. U pakiranju je dnevnik sa kreacijama – sa mnogo Barbie za odjenuti i mnogo kreativnih aktivnosti. Naljepnice koje možeš izrezivati i lijepiti na Barbie, šablone sa personaliziranim Barbi odjevnim kreacijama i 6 olovaka da tvoj dnevnik bude unikatan! Ilustrirana knjižica pokazuje ti što da radiš. Jesi spremna odjenuti svoju Barbie? Možeš biti što poželiš! Zabavi se!

SADRŽAJ: bočica za vodu, dnevnik sa kreacijama, naljepnice , šablone, 6 olovaka; knjižica. Pakiranje ne sadrži škare i ljepilo.

KNJIŽICA (upiši ime i omiljeni sport); Jesi li spremna odjenuti svoju Barbie – naučit ću te kako! Prvo uzmi svoj kreativni dnevnik i upiši svoje ime na korice! Na stranicama ćeš pronaći Barbie u njenim kreacijama koje trebaš odjenuti; Na stranicama ćeš pronaći u pitanju (engleski jezik)) o kojem se sportu radi kao i neke jednostavne zadatke (engleski jezik); potom ćeš morati pronaći odgovarajuću odjeću za sport u naljepnicama; ako je potrebno u knjižici možeš pronaći ispravnu kombinaciju – slike svih Barbie u njihovoj odjevnoj kombinaciji; jednom kad odabereš ispravnu kombinaciju sa naljepnica – možeš škarama izrezati „odjeću“ i zalijepiti je na Barbie! (slika 1);

KORIŠTENJE ŠABLONE: odaberi šablonu koja ti se sviđa – postavi je na obojeni papir; Pazi da ne pomičeš šablonu i koristeći olovku – iscrtaj trag po šabloni; izreži trag (oblik) – dodaj malo ljepila na poleđinu i zalijepi u dnevnik (slika 2); Možeš dekorirati stranice kako god želiš, koristeći sportske naljepnice zajedno sa odjevnim kombinacijama, olovkama i čime god poželiš. Zabavi se s aktivnostima unutar dnevnika – krenimo trenirati! (slika 3)

Veličina pakiranja: Š 33 cm / V 27 cm / D 8 cm

Dob: 5+ godine

bočica za vodu, dnevnik sa kreacijama, naljepnice , šablone, 6 olovaka; knjižica. Pakiranje ne sadrži škare i ljepilo.