NOVO! iGGY ZiGGY unboxing kanal – ulaznica u svijet igre i zabave

unboxing_igrandia
Za sve one neodlučne ljubitelje igračaka, koji dugo važu i razmatraju koju igračku odabrati, lansirali smo novi YouTube kanal! Glavna tema je UNBOXING i recenzije igračaka, a cilj odlična zabava.

Kako bi vam olakšali potragu za odgovarajućom igračkom ili pojasnili koje su sve prednosti pojedinih proizvoda lansirali smo unboxing kanal na YouTubu, pod nazivom Iggy Ziggy – Svijet igre i zabave.

Ne kažemo da su igračke komplicirane, no ponekad objasniti pravila neke igre ostavlja dojam kao da pojašnjavamo Millmanov teorem iz osnova elektrotehnike. Stoga smo okupili ekipu koja s velikim entuzijazmom pristupa svakom raspakiravanju igračaka, pojašnjavajući pažljivo sastavne dijelove pakiranja, te funkcionalnosti igračaka.

S dobrom ekipom uvijek je zabavno!

Unboxing za djecu? Zašto ne?

U unboxing snimkama najviše uživaju klinci, koji ovaj način upoznavanja s igračkama shvaćaju vrlo osobno, kao da sami otvaraju pakiranje. S obzirom na to da broj novih igračaka na tržištu raste rapidnom brzinom, gledanje unboxinga omogućuje djeci da upoznaju trendove i saznaju što je novo u svijetu igre i zabave. 

Stoga dragi roditelji zapratite naš YouTube kanal i dopustite djeci da se inspiriraju i informiraju o svijetu igre i zabave, te gledaju omiljene sinkronizirane crtiće. Pratite nas pažljivo jer bit će tu i nagradnih natječaja. 😎

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.