PLAĆANJE NA RATE
BESPLATNA DOSTAVA PREKO 35,00€ (263,71 KN)

NOVO! iGGY ZiGGY unboxing kanal – ulaznica u svijet igre i zabave

unboxing_igrandia
Za sve one neodlučne ljubitelje igračaka, koji dugo važu i razmatraju koju igračku odabrati, lansirali smo novi YouTube kanal! Glavna tema je UNBOXING i recenzije igračaka, a cilj odlična zabava.

Kako bi vam olakšali potragu za odgovarajućom igračkom ili pojasnili koje su sve prednosti pojedinih proizvoda lansirali smo unboxing kanal na YouTubu, pod nazivom Iggy Ziggy – Svijet igre i zabave.

Ne kažemo da su igračke komplicirane, no ponekad objasniti pravila neke igre ostavlja dojam kao da pojašnjavamo Millmanov teorem iz osnova elektrotehnike. Stoga smo okupili ekipu koja s velikim entuzijazmom pristupa svakom raspakiravanju igračaka, pojašnjavajući pažljivo sastavne dijelove pakiranja, te funkcionalnosti igračaka.

S dobrom ekipom uvijek je zabavno!

Unboxing za djecu? Zašto ne?

U unboxing snimkama najviše uživaju klinci, koji ovaj način upoznavanja s igračkama shvaćaju vrlo osobno, kao da sami otvaraju pakiranje. S obzirom na to da broj novih igračaka na tržištu raste rapidnom brzinom, gledanje unboxinga omogućuje djeci da upoznaju trendove i saznaju što je novo u svijetu igre i zabave. 

Stoga dragi roditelji zapratite naš YouTube kanal i dopustite djeci da se inspiriraju i informiraju o svijetu igre i zabave, te gledaju omiljene sinkronizirane crtiće. Pratite nas pažljivo jer bit će tu i nagradnih natječaja. 😎