sigurnom okruženju i pod nadzorom stručnog osoblja, djeca su u potpunosti slobodna prepustiti se i uživati u svijetu igre i mašte. Higijena, čistoća i zaštita djece osigurana je brigom našeg stručnog tima u svakom trenutku. Želimo da se roditelji potpuno opuste i prepuste osjećaju da su im djeca sigurna i zaštićena.
 
Sve naše sprave i rekviziti u tematksom parku vrhunske su kvalitete i toksikološki ispravni, te u skladu s europskim normama i zakonskim uvjetima. Posjedujemo certifikat za post instalacijski pregled prostora i opreme prema zahtjevima normi HRN EN 1176 i HRN EN 14960.
 
Svi naši djelatnici u timu osposobljeni su za rad na siguran način, te su prošli stručni program osposobljavanja za zaštitu na radu i zaštitu od požara. Kontinuirano provodimo vježbe prve pomoći, spašavanja i evakuacije.

Sigurnost

na prvom mjestu

Edutainment

učenje kroz igru

Naš posebno osmišljen program za djecu u dobi od 3-10 godina razvijen je u suradnji sa stručnim pedagozima u skladu s Montessori pedagogijom. Djeci želimo pružiti slobodu, te stvoriti okruženje u kojem će ono samo odabrati svoje interese. Temelj programa je igra bazirana na raznim aktivnostima, s fokusom na djetetov intelektualni, fizički i socio-emocionalni razvoj.
 
Djeca slobodno biraju aktivnost ili ulogu poput graditelja, pekara ili radijskog voditelja, te kroz stvarne životne situacije razvijaju svoje sposobnosti i uče o svijetu oko sebe. Ovo je idealno mjesto za uzbudljivu i maštovitu igru pod stručnim vodstvom iGRANDiA tima, koji je tu da potiče djecu na interakciju nudeći rekvizite i igračke.
 
Roditelji su uvijek dobrodošli! Bilo kao pasivni promatrač ili aktivni sudionik u igri s djetetom.