Iggy Ziggy

Bok! Ja sam Iggy Ziggy, tvoj novi prijatelj.

Baš kako mi ime kaže, uvijek sam spreman za igru i zabavu.

Imam 9 godina i jako volim jesti slatko. Obožavam čokoladu i fine voćne sokove. Kada nisam u školi ili doma ne radim zadaću, omiljena mi je zabava vožnja na skateboardu i spuštati se na SkyRideru.

Znam da se i ti voliš igrati, zato bih ti želio pokazati Igrandiu. Jednu skroz fora zemlju mašte, igre snova u kojoj sam rođen i u kojoj živim.

Ovdje te svakom koraku čeka miris čokolade, sreća, smijeh i puno igre i zabave.

Zamisli mjesto, gdje možeš biti što god poželiš i gdje kroz igru i zabavu učiš o svijetu oko sebe. Možeš graditi kuću, peći kruh, postati liječnik, vatrogasac, nogometaš ili se igrati svojim omiljenim igračkama. Što god ti srce želi, ovdje možeš ispuniti.

Dođi i zajedno ćemo uživati u najboljoj igri pod Suncem.

Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.