iGGY ZiGGY ČASTi! Poklanja ti 30 min igre GRATIS!

gratis_mojih30

Od ponedjeljka do petka, u terminu od 11-16h iGGY ZiGGY ti poklanja 30 min igre GRATIS, a na tebi je da pronađeš tajni KOD i šapneš ga na blagajni.

Iskoristi super priliku, dođi u iGRANDiU jer do kraja studenog događaju se misteriozne stvari, kreativne radionice, ljigavi pokusi, filmske večeri i kvizovi znanja.

Od ponedjeljka do petka, u terminu od 11-16h iGGY ZiGGY ti poklanja 30 min igre GRATIS, a ostatak vremena provedenog u tematskom parku plaćaš po standardnom cjeniku.

Radnim danom cijene ulaznica su povoljnije, a za grupne posjete (4 ili više osoba, min. 2h) pripremili smo poklone. Za odrasle gratis 1 kava ili voda/sok po osobi, a za djecu gratis Sky Rider vožnja ili poklon igračka.

Kako bi ostvarili 30 min. gratis na blagajni je potrebno koristiti tajni kod:  MOJIH30

Tajni kod vrijedi do 31.12.2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.