Grupni posjeti

ZABAVNO EDUKATIVNI KONCEPT - organizirani grupni posjet iGRANDiJi za djecu od 3-12 godina, uz stručno vodstvo iGRANDiA tima.

Ako planirate organizirani posjet iGRANDiJi, pogledajte našu ponudu i najavite svoj dolazak minimalno 7 dana ranije kako bismo rezervirali željeni termin i organizirali program u skladu s vašim željama.

Program tematskog parka iGRANDiA, razvijen u suradnji sa stručnim pedagozima, bazira se na multisenzoričkom učenju koje integrira spoznaje Montessori pedagogije, te suvremenih metoda odgoja i obrazovanja djece.

Ovisno o uzrastu djece i veličini interesne grupe, osmislit ćemo za vas poseban edutainment program s naglaskom na razvoj djece kroz igru i zabavu.

OSNOVNI PAKET UKLJUČUJE

Cijena paketa s pdv-om: 20 EUR (150,69 kn) / po djetetu

Napomena!
Za odraslo osoblje u pratnji djece (odgajatelji, učitelji, treneri…) osiguran gratis snack + topli napitak. Nije nužno da sudjeluju u aktivnostima, program će s veseljem voditi naš
stručni tim.

VAŽNA NAPOMENA:

Boravak djece odvija se prema preporukama epidemiološke službe i u sigurnim uvjetima, te prema najvišim standardima čistoće. Svi naši djelatnici u timu osposobljeni su za rad na siguran način, te su prošli stručni program osposobljavanja za zaštitu na radu i zaštitu od požara. U sklopu tematskog parka osiguran WC i garderobni ormarići.

UPIT ZA GRUPNE POSJETE I REZERVACIJA TERMINA

Ako imate dodatnih pitanja ili želite rezervirati termin za organizirani posjet iGRANDiJi pošaljite nam upit mailom na e-mail adresu: info@igrandia.hr

Dolazak je potrebno najaviti minimalno 7 dana ranije kako bismo rezervirali željeni termin i organizirali program u skladu s vašim željama.

ZAVIRITE U NAŠU GALERIJU RADIONICA