Događanja / Radionice

Tematske radionice uključene su u cijenu ulaznice za iGRANDiA edutainment tematski park. Program radionica prilagođen je djeci od 3-12 godina.
Sudjelovanjem djece na radionicama potičemo njihovu komunikativnost, sposobnost snalaženja u prostoru, timski rad, rješavanje problema i kreativnost. Kroz igre pretvaranja i igranja uloga djeca uče socijalne vještine, razvijaju jezičnu kompetenciju te razvijaju temeljene matematičke kompetencije kao što su mogućnosti procjene veličine, količine i sl.

Raspored tematskih radionica i događanja

TEMATSKE RADIONICE
Program tematskih radionica osmišljen je s ciljem da kroz razne likovne tehnike i metode djeca na zabavan način razvijaju svoje vještine i upoznaju svijet koji ih okružuje.
KREATIVNA RADIONICA
Pozdrav ljetu
16.08.-18.08.
Iako neki još uživaju na moru, oni koji su se vratili imat će priliku podijeliti svoje priče. Od 16.8. do 18.8. stvaramo razglednice na kreativan način: razglednicu kolažem u srijedu, vlastitu markicu uz tehniku akrila i flomastera u četvrtak, te jedinstveni biljeg za markice u petak. Ne zaboravite svoju razglednicu ubaciti u poštanski sandučić svojim najmilijima.
KREATIVNA RADIONICA
Nindža kornjače
21.8.-25-8. + 28.8.-1.9.
Približavamo se našem Nindža kornjače kampu i najnovijoj Nindža kornjače kućici, te smo za vas pripremili čak DVA TJEDNA Nindža kornjače radionica! U prvom tjednu, od 21.8. do 25.8., izradit ćemo vlastitu Nindža kornjača masku, Michelangelove nunchake, Raphaelove sais, Donatellov bostaff i Leonardovu katanu. U drugom tjednu, od 28.8. do 01.09., započet ćemo s izradom "Toxic ooze" slime smjese, saznajući kako su obične kornjače postale Nindža kornjače. Slijedi izrada personaliziranog nindža shurikena u utorak, facepainting s temom Nindža kornjači u srijedu, izrada figurica od plastelina u četvrtak, te kreiranje unikatnih privjesaka sa šarolikim motivima Nindža kornjači u petak.
KREATIVNA RADIONICA
Tjedan Male Sirene
03.07.-07.07. 17h-19h
Dođite i pridružite nam se tijekom prvog tjedna srpnja od 17h do 19h u Igrandiji koji je posvećen magičnom svijetu Male Sirene. Uživat ćemo u morskom ugođaju, valovima i šarenim morskim algama, inspirirani istoimenim filmom. Na našim kreativnim radionicama naučit ćemo izrađivati sireninu prašinu, imati ćemo facepainting te stvoriti vlastite trozupce i čarobne štapiće. Osim toga, zajedno ćemo uhvatiti morski svijet u prekrasnoj boci. Pridružite nam se i zaplovimo u avanturu s Malom Sirenom!
KREATIVNA RADIONICA
Tjedan Prijateljstva
10.07.-14.07.
Dođite i pridružite nam se tijekom drugog tjedna srpnja u Igrandiji koji je posvećen prijateljstvu! Sve ćemo pripremiti za Svjetski dan prijateljstva koji nas očekuje 30.07.! Napisat ćemo najmanje pismo u boci, izrađivat ćemo šarene narukvice prijateljstva te 3D čestitke za naše najbolje prijatelje, u kojima ćemo napisati sve razloge zašto su nam dragi. Također ćemo izrađivati matching privjeske i bedževe za naše prijatelje. Iznenadit ćemo ih i pokazati koliko smo sretni što su dio našeg života. Pridružite nam se i zajedno proslavimo pravo prijateljstvo!
HUMANITARNA KREATIVNA RADIONICA
PET radionice
Od 5.6.-9.6.2023. – vrijeme održavanja radionica od 17:30h do 19:30h
Iggy Ziggy jako voli životinje s toga čak prva dva tjedna u lipnju odlučio je pripremiti humanitarne radionice usmjerene na pomoć nezaštićenim životinjama. Koristeći se raznim likovnim tehnikama u prvom tjednu izrađivat ćemo igračke za male i velike pse, kao i igračke za mace. Izrađivat ćemo šarene i unikatne ogrlice za mace i psiće, učit ćemo kako izraditi pse od balona i kako oslikati i izraditi maramu ili mašnu za kućne ljubimce, a najvažnije od svega je što će se izrađeni komadi prodavati te će prihod od prodaje ići potrebnim, nezaštićenim i neudomljenim životinjama.
HUMANITARNA KREATIVNA RADIONICA
FARM radionice
Od 12.6.-16.6.2023. – vrijeme održavanja radionica od 17:30 do 19:30h
U drugom tjednu u lipnju na radionicama ćemo izrađivati zanimljive stvari i to na temu domaćih životinja! Raznim tehnikama učit ćemo izrađivati domaće životinjice, kao što su modeliranje plastelina ili izrada životinja iz origamija. Izrađivat ćemo čak i svoje bedževe inspirirane najdražim domaćim životinjama, a za malene ptičice izrađivat ćemo kućice. U petak, 16. lipnja, ususret Danu očeva radit ćemo poklone za naše očeve koji nas svakodnevno bodre i podupiru i to u obliku privjesaka za ključeve, kako bi ih mogli zauvijek čuvati kao uspomenu.
KREATIVNA RADIONICA
LJETO NAM JE TU!
Od 19.6.-23.6.2023. – vrijeme održavanja radionica od 17:30 do 19:30h
U ovom misli nam već odlaze ka ljetnom odmoru. Dok sve miriše na morsku plažu i osjeća se ljeto u zraku, mi ćemo na radionicama koristiti školjke kako bi što prije prizvali odlazak na more. Izrađivat ćemo ogrlice od školjki, koristeći školjke pokušat ćemo izraditi vlastitu životinjicu, izrađivat ćemo privjeske od školjki i oslikavati ih tehnikom flomastera i glitera, a i modelirat ćemo svoju školjku (ili životinjicu) od plastelina.
KREATIVNA RADIONICA
BARBIE TJEDAN
Od 26.6.-30.6.2023. – vrijeme održavanja radionica od 17:30 do 19:30h
Ususret filmu Barbie koji uskoro stiže u kina, kako bismo bili spremni, na našim kreativnim radionicama ćemo se pripremiti za njega. Naučit ćemo izrađivati ogledalo iz filca, izrađivat ćemo ogrlice, razne sjajne šnalice za kosu, svoje marame kao i trake za kosu kako bi što više zasjali, a možda, tko zna, upoznamo i pravu Barbie.
DOGAĐANJA (EVENTI)
Osim svakodnevnih aktivnosti koje smo pripremili kroz program edutainment tematskih radionica, za dodatno obogaćivanje programa nudimo i posebno osmišljena zabavna događanja za djecu (evente).
HUMANITARNO-ZABAVNI DOGAĐAJ
Pet Event
Subota, 10.6.2023. od 18:00 do 20:00h
Dragi naši mali, malo veći i najveći Igrandijanci pozivamo vas sve na humanitarni Pet Event u Igrandiji! Iggy Ziggy odlučio je pomoći udrugama koje pomažu nezaštićenim životinjicama i za vas je pripremio Pet Event. Na Pet Eventu izrađivat ćemo ogrlice i igračke za pse i mačke iz azila. Za njih ćemo pripremati i zdrave kekse, bit će mnoštvooo zabavnih igara na kojima ćemo se zabavljati, a osim toga čeka vas i facepainting. Moći ćete kupiti sve što su djeca izrađivala tijekom prethodnog tjedna, te sav prihod od donacija ide za životinjice, a osim toga i dio od prodanih ulaznica kao i naših igračaka.
EDUKATIVNI-ZABAVNI DOGAĐAJ
Aha znastvena predstava
Petak, 16.6.2023..
Aha Pokusi grupa je poznata po svojoj jedinstvenoj sposobnosti da znanost učini zabavnom i dostupnom za djecu svih uzrasta. Njihovi edukativni pokusi često koriste svakodnevne predmete i materijale kako bi djeci pokazali da su znanstvena istraživanja i eksperimentiranje jednostavni i uzbudljivi. Pridružite nam se i dozvolite da vaša djeca dožive čaroliju Aha Pokusa. Očekujemo vas s osmijehom, znanjem i mnogo zabave! Ne propustite ovu priliku da vaša djeca budu inspirirana i oduševljena svijetom znanosti.
HUMANITARNO-ZABAVNI DOGAĐAJ
FARMEvent
Subota, 17.6.2023. od 18:00 do 20:00h
Znate li što je prvo nastalo kokoš ili jaje? Koliko je odgovor važan zna netko iz naše farme. Izrađivat ćemo i svoje konjiće, domaće životinje od plastelina, a svatko će imati priliku posaditi svoj grah kojeg će moći posjetiti i vidjeti koliko je narastao. Moći ćete kupiti sve što su djeca izrađivala tijekom prethodnog tjedna, te sav prihod od donacija ide za životinjice, a osim toga i dio od prodanih ulaznica kao i naših igračaka. Čeka vas i facepainting na temu životinja s farme.
ZABAVNI DOGAĐAJ
GLAZBeni Event
Subota, 24.6.2023. od 18:00 do 20:00h
Zasigurno ste znali da je 21.6. prvi dan ljeta, a jeste li znali da je isto tako i dan glazbe? A tko ne voli glazbu! Iggy Ziggy obožava glazbu i obožava svirati te je za vas pripremio nebrojeno zabave. Naučit ćete kako izraditi svoj glazbeni instrument s kojim ćemo kasnije svirati zajedno sa našim animatorom. Moći ćete prisustvovati karaokama (čak i odrasli), a za kraj ćemo igrati neke od zabavnih glazbenih igara. Dođi i ti, napravi svoj instrument, zapleši, otpjevaj i zabavi se s nama u Igrandiji!