Dođi na KARNEVAL u iGRANDiU / Family Mall

karneval_igrandia

Baš smo znatiželjni u koga će se ove godine zamaskirati naši mali (a i veliki) posjetitelji. Pripremili smo ludo zabavne sadržaje i naravno slatke nagrade. Svakog dana biramo i nagrađujemo NAJKREATIVNIJU masku.

Karneval počinje 18.02. i traje do 01.03.2022. Svaki dan biramo NAJKREATIVNIJU MASKU koja osvaja nagradu (igračka i krafnica Torterie Macaron), a za sve koji sudjeluju osigurali smo utješne nagrade – diplome za najstrašnije, najsmiješnije ili tko zna, možda najkiselije maske.

Neki ih nazivaju maškare, neki poklade, fašnik ili mesopust. U nekim našim krajevima nazivi mogu biti i pust, karneval, krnoval, krnjeval, pokladi ili fašnjek. Naziva je uistinu puno, ali poanta je uvijek ista – tjeranje zla i zlih sila, ali i tjeranje zime. U prvom planu je slavlje, ples i pjesma pod maskama.

U vrijeme maškara svatko ima priliku postati netko drugi ili nešto drugo – super heroj, princeza, dobra vila, pčelica, jagoda, hamburger, svemirski brod… Likovi mogu biti šaljivi, zastrašujući, zabavni, čak se i grupe organiziraju i tematski se kostimiraju u zajedničku temu i čine dio povorke.

No ne zaboravimo onaj slatki dio priče, maškare ili poklade zabava su za sve uzraste i prilika da se prejedeš krafni, fritula i ostali slatkiša. 

Zato dođi u iGRANDiU i pridruži se ekipi u izradi maski i kostima,  pečenju slastica ili se okušaj u karnevalskom laboratoriju u izvedbi ljigavih pokusa.

U mini discu održat će se ples i zagonetne igre pod maskama, stoga budi princeza, super heroj, hamburger, bespilotna letjelica, ma i limun ako treba – samo dođi na druženje, ples i zabavu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.