DOČEK NOVE 2022. U MINI DISCU iGRANDiA

igrandia_mini_disco

Otpratimo zajedno staru godinu, nazdravimo uz dječji šampanjac i uplešimo u Novu 2022 uz super mjuzu by DJ iGGY ZiGGY.

Postoji li bolja prilika od novogodišnjeg dočeka za otvorenje MINI DISCA? Mi mislimo da ne postoji.

Na Staru godinu premijerno otvaramo MINI DISCO, mjesto za zabavu, pjesmu i ples. Glavna faca svakako je DJ iGGY ZiGGY, a na programu vas očekuju najpoznatiji plesni hitovi i koreografije uz vodstvo kostimiranih animatora.

Ako još niste isplanirali doček za svoje klince, evo jedan super prijedlog. Dođite u iGRANDiA MINI DISCO. Nazdravimo zajedno uz dječji šampanjac i uplešimo u Novu 2022 uz super mjuzu by DJ iGGY ZiGGY. 

Party počinje u 12h, a u 12:59 odbrojavamo zajedno. Uz nezaboravan light show ispraćamo staru i pozdravljamo Novu godinu. Cijeli program traje 2 sata ispunjena plesom, igrama i raznim natjecanjima.

  • Druženje s mađioničarem
  • Tombola
  • Facepainting (oslikavanje lica)
  • Grickalice, sokići i dječji šampanjac
  • Konfete, konfete i još malo konfeta 

I pazi ovo: biramo najskockanijeg klinca i klincezu! Kaže iGGY ZiGGY da je pripremio i nagrade! 

Dali smo ti dovoljno razloga da ubilježiš 31.12. u kalendar, skockaš klince i nacrtaš se u iGRANDiJi!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Visa_verifyed-1.png

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx

mastercard_secure_big-1.png

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. 

Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.